Новий канал знімає серіаліті «Проект “Перфект”» за норвезьким форматом

Новий канал знімає серіаліті «Проект “Перфект”» за норвезьким форматом

29 Липня 2014
9835
29 Липня 2014
12:53

Новий канал знімає серіаліті «Проект “Перфект”» за норвезьким форматом

9835
Новий канал знімає серіаліті «Проект “Перфект”» за норвезьким форматом
Новий канал знімає серіаліті «Проект “Перфект”» за норвезьким форматом

Нове реаліті-шоу власного виробництва Нового каналу «Проект "Перфект"» знімається за форматом Prosjekt Perfekt норвезької компанії P3. Над проектом працює творче об'єднання Анастасії Толстошеєвої (інформаційно-розважальна програма «Абзац!»). Про це повідомляє сайт каналу.

 

Творча команда об'єднала в одному проекті прикладні корисні для глядача поради і жанр серіаліті (симбіоз реаліті-шоу і телесеріалу, в якому всі сюжетні ходи продиктовані самим життям).

 

Журналістка Тетяна Бобрікова стала учасницею телевізійного експерименту зі створення ідеальної жінки. У режимі реаліті-шоу вона розповість про свої недоліки та, нічого не приховуючи від камер, буде боротися зі своїми проблемами. На вдосконалення себе у ведучої є 90 днів. На вирішення однієї проблеми у неї відведено лише тиждень часу. У кожному випуску - нова проблема і десять шляхів її вирішення.

 

«Глядач побачить, як змінюється життя головної героїні. З кожним епізодом в житті Тані Бобрікової будуть додаватися нові звички, дії, методи. Так, завдяки цим деталям, повинна змінитися її повсякденність. Протягом експерименту ведуча буде вести онлайн щоденник, де відобразить всі свої емоції, результати, буде ділитися набутим досвідом і перевіреними на собі порадами ідеальності», - повідомляє Новий канал.

 

«Існує певна логіка. Ми весь час повертаємося до подій, які були в попередніх епізодах. Таня пробує експерименти, які тривають протягом декількох серій. Таким чином, створюється цілісна і тривала картина того, що відбувається. Наприклад, якщо в другому епізоді тренер порадив Тані кинути курити, то в шостому - вона обов'язково цим займеться. Тобто, якщо ми заряджаємо рушницю, вона обов'язково вистрілить. Ну, принаймні, до цього прагнемо», - говорить редактор проекту Анастасія Світла.

 

Кожен епізод програми - це 10 експериментів, на хід і результат яких не впливають ні знімальна група, ні сценарії, ні плани режисера. Як запевняють на каналі, ведуча дійсно пробує на собі все, кожен експеримент - це живі емоції.

 

«Оскільки проект складається тільки з реальних подій у житті Тані, то невід'ємною частиною серіаліті стали справжні друзі, колеги по роботі і знайомі ведучої: колеги по "Абзацу!" Андрій Шабанов, Лена Філонова, Іра Петькун і Філіп Чурчхеладзе, друг Саша», - зауважують на каналі.

 

Як писала «Детектор медіа», серіаліті «Проект "Перфект"» стартує в ефірі Нового каналу в п'ятницю, 29 серпня.

 

Нагадаємо, що для осіннього сезону Новий канал готує реаліті-шоу «Супермодель по-українськи» за іспанським форматом Supermodelo, жіночу версію «Холостяка» під назвою «Герої&Коханці» за іспанським форматом A Prince for Corina, новий сезон «Безумного автостопу», гумористичне «Стендап Шоу» Андрія Шабанова, другий сезон форматного реаліті «Серця трьох».

 

В осінній сезон Новий канал увійде з новими графікою, заставками-ідентифікаторами і слоганом «Давай жити разом!».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9835
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду