Новий канал проводить кастинги шоу «Серця трьох-2»

Новий канал проводить кастинги шоу «Серця трьох-2»

24 Червня 2014
10110
24 Червня 2014
17:24

Новий канал проводить кастинги шоу «Серця трьох-2»

10110
Новий канал проводить кастинги шоу «Серця трьох-2»
Новий канал проводить кастинги шоу «Серця трьох-2»

Новий канал розпочав кастинги другого сезону дейтинг-шоу «Серця трьох». Про це повідомляє сайт телеканалу.

 

Як інформує Новий канал, на кастинг прислали вже більше 5000 заявок. Наразі відібрано близько 200 дівчат для проведення інтерв'ю.

 

«Цього року перед нами стоїть складніше завдання. Потрібно знайти героїнь, які будуть кардинально відрізнятися від попередніх. Ми відходимо від типажів, які розглядали в попередньому сезоні - студентка, кар'єристка і молода мама. Цього разу основним критерієм стане темперамент героїнь. Як показують кастинги, потенційні учасниці дуже активні», -  сказала головний сценарист проекту Єлизавета Невєжина.  

 

«Серця трьох» - це українська адаптація формату Girlfri3nds ізраїльської компанії Keshet. Шоу для Нового каналу знімає  виробничий департамент каналу СТБ, творче об'єднання Олексія Удовицького. Обидва канали входять до медіагрупи StarLightMedia.

 

Перший сезон шоу стартував на Новому каналі 1 квітня.

 

Нагадаємо, у квітні колишня ведуча проекту  «Серця трьох» Маша Єфросиніна заявила, що Новий канал зніматиме другий сезон дейтинг-шоу «Серця трьох». Напочатку червня вона залишила Новий канал.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10110
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду