detector.media
15.07.2014 16:51
1 вересня в новинах Першого національного стартує спортивний блок
1 вересня в новинах Першого національного стартує спортивний блок

Із 1 вересня Перший національний запускає прямоефірну інформаційну програму про спортивне життя «Спорт. Новини». Про це стало відомо 15 липня під час презентації «15 нових проектів і телеведучих Першого національного», яку організувала Національна телекомпанія України (НТКУ).

 

Програма буде присвячена спортивному життю в Україні та світі, перебігу спортивних змагань, результатам виступу українських спортсменів тощо. В рамках «Спорт. Новини» також відбуватимуться трансляції масштабних чемпіонатів та обговорення з експертами порад для спортсменів-початківців.

 

«Ми будемо розширювати коло видів спорту, які обговорюються в Україні. Тому й часу програмі ми присвятимо більше, аніж п'ять хвилин після випуску новин, в які зазвичай встигають втулити лише розповіді про кількість забитих голів на футбольному матчі», - повідомили в НТКУ.

 

Нагадаємо, на Першому національному завершилися трансляції спортивної телепрограми «Футбольна самба-2014», підготовленої спеціально до Чемпіонату світу з футболу 2014.

 

Модератор презентації нових проектів Тимур Мірошниченко і ведучі спортивної програми «Футбольна самба-2014» Дмитро Лазуткін і Фоззі

 

З 14 липня Перший національний змінив час виходу інформаційних програм. Випуски «Новин» виходитимуть в ефірі телеканалу о 13.00 та 18.30, «Підсумки дня» - о 21.00. У вихідні та на свята про головні події йтиметься у «Підсумках дня» також о 21.00.

 

Ведучими вечірніх випусків новин стали Інна Москвіна та Ілона Довгань, денних - Валерія Богренцова.

 

Тимур Мірошниченко та ведучі новин Валерія Богренцова й Інна Москвіна

 

«Детектор медіа»

Фото Максима Лісового

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY