detector.media
11.06.2014 18:26
Програму «Футбольна самба-2014» на Першому вестимуть Дмитро Лазуткін та Фоззі
Програму «Футбольна самба-2014» на Першому вестимуть Дмитро Лазуткін та Фоззі

Спеціально до Чемпіонату світу з футболу 2014 Перший національний запускає спортивну інформаційно-аналітичну програму «Футбольна самба-2014», що виходитиме щодня протягом чемпіонату. Проект вестимуть спортивний журналіст Дмитро Лазуткін та вокаліст гурту «Танок на Майдані Конго» Олександр Сидоренко (Фоззі). Про це на брифінгу з нагоди відкриття студії програми повідомив генеральний директор Національної телекомпанії України Зураб Аласанія.

 

«Футбольна самба-2014» виходитиме в ефір Першого національного щодня з 12 червня по 13 липня о 18:00. Хронометраж випуску - 45 хвилин. У студію програми ведучі запрошуватимуть футбольних експертів та аналітиків.

 

Після програми канал у прямому ефірі транслюватиме матчі Чемпіонату світу. Матчі на каналі коментуватимуть футбольні коментатори Андрій Столярчук, Олександр Тингаєв та Вадим Власенко.

 

 

Студію програми «Футбольна самба-2014» для НТКУ сконструювала компанія «Євромедіа». «Для нас велика честь працювати з НТКУ. Ми працюємо у рамках підписаного меморандуму про співпрацю між компанією «Євромедіа» та НТКУ. Це дійсно не перший наш спільний проект. Мене особисто багато що пов'язує з НТКУ, тому завжди, коли є можливість зробити для компанії щось корисне, я робив і робитиму це», - сказав засновник «Євромедіа» Павло Грицак.

 

 

Як розповів Дмитро Лазуткін, студія програми «Футбольна самба-2014»умовно розділена на дві частини: робоча зона та фан-зона. У робочій частині студії працюватиме Фоззі, який з експертами обговорюватиме матчі. У фан-зоні Дмитро Лазуткін повідомлятиме найсвіжіші новини та також ставитиме запитання гостям програми.

 

 

«Думаю буде цікаво, динамічно. Команда, яка працює над проектом, драйвова, молода і водночас досвідчена. Тому сподіваємося, що все вийде якнайкраще», - сказав пан Лазуткін.

 

 

Також ведучі розповіли, що з ними в студії «працюватиме» папуга Дон Педро, який перед матчами буде вгадувати переможця кожного окремого поєдинку. «Ми з Дмитром пропонуватимемо йому дві порції ласощів. Вони будуть у кольорах прапорів країн, які гратимуть між собою. Які ласощі він скуштує першими, та команда має перемогти. А потім подивимося, наскільки віщими були прогнози папуги», - розповів Фоззі.

 

 

Зураб Аласанія зізнався, що в каналу немає достатньо грошей на промо трансляцій і навіть на відрядження знімальної групи у Бразилію, але він сподівається, що трансляція матчів на Першому для глядачів буде цікавою й без цього. «Ми справді трохи втрачаємо в плані промоушену, оскільки у нас справді немає на це грошей. Ми не спромоглися відправити нашу групу туди, а конкуренти це зробили («Медіа Група Україна», яка викупила в НТКУ частину прав на трансляцію Чемпіонату світу. - ТК). У цьому їхня єдина перевага, яку я бачу поки що. А решту наших переваг побачите в ефірі», - сказав пан Аласанія.

 

 

Дмитро Лазуткін вважає, що козир Першого національного в гарно підібраній команді, яка висвітлюватиме чемпіонат. «Можливо, зараз ми трохи поступаємося нашим конкурентами промо-акціями, інвестиціями в рекламу, але я думаю, що протягом чемпіонату коментатори і ми з Фоззі своєю розкутістю, компетенцією і своєю життєдайною енергією зробимо так, щоб глядач був з нами і з папугою», - додав ведучий.

 

Нагадаємо, Національна телекомпанія України за 3,5 млн євро придбала права на трансляцію Чемпіонату світу з футболу 2014 року в Бразилії, але частину прав перепродала холдингу «Медіа Група Україна» Ріната Ахметова. В результаті, Перший національний володіє правами на трансляцію 31 матчу та церемонії відкриття Чемпіонату світу з футболу.

 

Медіахолдинг «Медіа Група Україна» отримав права на трансляцію частини матчів Чемпіонату світу з футболу. З 12 червня по 13 липня суптникові канали «Футбол 1» та «Футбол 2» покажуть усі 64 матчі мундіалю. Ефірний телеканал «Україна» покаже 32 матчі Чемпіонату світу, включаючи чверть- і півфінали, а також фінальний матч. Телеканали також випустять спеціальні тематичні програми, присвячені поєдинкам мундіалю.

 

Зокрема, у дні матчів Чемпіонату cвіту з футболу 2014 в ефірі каналів «Україна» (з 13 червня) та «Футбол 1» (з 12 червня) стартує програма «Великий футбол. Бразилія 2014» з Олександром Денисовим.

 

13 червня на каналі «Футбол 1» відбудеться прем'єра ранкового розважального шоу «Оле, Мундіаль!» з ведучими Аллою Бублій, Віталієм Крутяковим та Костянтином Кіркаряном, яка виходитиме о 10:10 щодня протягом усього Чемпіонату світу.

 

12 червня о 21:00 на каналі «Футбол 1» та 13 червня о 17:00 на каналі «Футбол 2» стартує щоденна аналітична програма «Мундіаль. Матч-центр», присвячена поєдинкам Чемпіонату світу з футболу 2014 року.

 

«Детектор медіа»

 

Фото Вікторії Білаш

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY