На каналі ZIK виходитиме авторська програма Сергія Рахманіна «Гра у класику»

На каналі ZIK виходитиме авторська програма Сергія Рахманіна «Гра у класику»

21 Травня 2014
5328
21 Травня 2014
17:09

На каналі ZIK виходитиме авторська програма Сергія Рахманіна «Гра у класику»

5328
На каналі ZIK виходитиме авторська програма Сергія Рахманіна «Гра у класику»
На каналі ZIK виходитиме авторська програма Сергія Рахманіна «Гра у класику»

3 червня на телеканалі ZIK вийде прем'єрний випуск авторської програми заступника головного редактора газети «Дзеркало тижня. Україна» Сергія Рахманіна «Гра у класику». Про це «Детектор медіа» повідомили у прес-службі каналу.

 

Як розповів пан Рахманін, ідеї програми «Гра у класику» вже багато років, але можливість запустити зйомки виникла тільки зараз.  «Ідеї програми уже кілька років. Доволі давно хотів втілити її у життя, але, як часто буває, постійно щось перешкоджало. Тож коли  телеканалу ZIK запропонував створити оригінальну програму про політику, я вирішив втілити свій давнішній задум саме із ZIK. Тим паче, що моя ідея керівництву каналу сподобалася. Вони лише підказали мені кілька речей, які  додадуть програмі інтересу і яскравості», - розповів Сергій Рахманін.

 

Відповідно до формату програми, гості студії та ведучий проводитимуть історичні аналогії з минулими подіями та сьогоденням.

 

«Ідея «Гри У Класику» полягає в проведенні паралелей між подіями нинішніми і подіями минулого, які відбувалися в схожих ситуаціях, мали схожий розвиток. Така інформація має підштовхнути людей до певних думок, до аналізу і висновків, щоб не повторювати помилок предків, минулого. Мені видається, що ця ідея є зараз на часі, вона - затребувана», - пояснює автор програми.

 

У якості гостей студії програми «Гра у класику» команда проекту запрошувати політиків, державних та громадських діячів, музикантів, журналістів, «людей, котрі вміють нестандартно  мислити, знаються і цікавляться історією».

 

Темами програми можуть стати як політичні події так і культурні, мистецькі, громадські. Перша програма буде опосередковано присвячена президентським виборам.

 

«Хочу привернути увагу людей до того, що президентські вибори насправді не розв'язують велику кількість  проблем і питань, які стоять перед Україною.  Тож я хочу провести певні паралелі української ситуації з подіями 30-х років ХХ століття в одній із країн Європи», - розповідає Сергій Рахманін.

 

Як повідомили у прес-службі ZIK зйомки програми відбуватимуться у новій студії каналу у Києві.

 

 

Нагадаємо, раніше Сергій Рахманін був ведучим політичного ток-шок «Приціл» виробництва ГО «Детектор медіа», який також транслювався в ефірі каналі ZIK, та ток-шоу «Дуель» на ТРК «Україна».

 

«Детектор медіа» 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5328
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду