Уперше «Приціл» із Сергієм Рахманіним дивіться завтра на телеканалі ZIK

Уперше «Приціл» із Сергієм Рахманіним дивіться завтра на телеканалі ZIK

18 Грудня 2013
3739
18 Грудня 2013
16:01

Уперше «Приціл» із Сергієм Рахманіним дивіться завтра на телеканалі ZIK

3739
Уперше «Приціл» із Сергієм Рахманіним дивіться завтра на телеканалі ZIK
Уперше «Приціл» із Сергієм Рахманіним дивіться завтра на телеканалі ZIK

У четвер, 19 грудня, о 19:50 в ефірі західноукраїнського телеканалу ZIK стартує суспільно-політичне ток-шоу «Приціл» виробництва ГО «Детектор медіа», ведучим якого є відомий журналіст, багаторічний автор авторитетного видання «Дзеркало тижня» Сергій Рахманін.

 

«Приціл» - це онлайн-проект ГО «Детектор медіа», перший випуск якого припав на середину жовтня. Ток-шоу виходить раз на місяць. Наразі із запланованих 10 прямих ефірів, було проведено два. Тема третього випуску, який і побачать глядачі ZIK, - «Чи є життя після Євромайдану?». Гостями цього ефіру стали головний редактор газети «Коммерсантъ-Украина» Валерій Калниш, громадський активіст та ведуча 5-го каналу Вікторія Сюмар, лідера «Океану Ельзи» Святослав Вакарчук та один із фронтменів Євромайдану Юрій Луценко.

 

«ГО "Детектор медіа" дуже приємно розпочати співпрацю із ZIK, адже глядачі каналу  - розумні, активні громадяни, яким не байдужа доля нашого суспільства, нашої країни, - говорить шеф-редактор «Детектор медіа» Наталія Лигачова. - Проект "Приціл" із Сергієм Рахманіним - безпрецедентний для українського телебачення, бо ми принципово не запрошуємо до участі в ньому політиків. Ми запрошуємо до себе лише експертів, активних громадян, які здатні провокувати гострі дискусії, які здатні доносити до нас нові змісти та подавати нові ідеї».

 

 

Кожен випуск програми триває годину, протягом якої гості ток-шоу - а це традиційно чотири авторитетні експерти - обговорюють найгостріші проблеми сьогодення. Окрім того, учасниками дискусії виступають українські студенти. Саме дошкульні питання від молоді, яка хоче знати все, що криється за лаштунками офіційних заяв та обіцянок, і є родзинкою програми.

 

«Ми не хочемо, щоб українці дивилися на політику та події, які відбуваються в країні через чорні чи рожеві окуляри, - пояснює ідею проекту Сергій Рахманін. - Ми хочемо озброїти глядача справжнім прицілом - чітким і влучним.  Наш проект для тих, хто хоче бачити та здатен діяти. Люди, які приходять до нас у студію, намагаються стисло говорити про найважливіше, а також вміють уважно слухати. Тішить, що відтепер "Прицілом" озброїться не лише наша інтернет-аудиторія, а й величезне коло глядачів ZIK».

 

 

 

 

ZIK наголошує, що він є вільним майданчиком, відкритим для гострих та незалежних проектів, що через заангажованість багатьох вітчизняних телеканалів, змушені обмежуватися інтернет-простором. Відтак співпраця із ГО «Детектор медіа» - це продовження обраної телеканалом політики: показувати речі, які часто не наважуються демонструвати інші.

 

«Співпраця із іншими незалежними медіа, гострими та об'єктивними проектами розслідувань лише сприяють розвитку і нашого телеканалу, і наших колег, - говорить генеральний директор медіахолдингу ZIK Дмитро Добродомов. - Ми робимо спільну справу, відтак об'єднання зусиль абсолютно виправдане. Можливо, для багатьох аналітичні, викривальні програми - "неформат". Але рейтинги проектів, що вже виходять у нашому ефірі, свідчать: насправді глядач потребує гострого і правдивого продукту. Суспільство хоче чути правду, хоче, знати, що насправді відбувається в країні. Відтак ми готові надавати людям цю інформацію».

 

Нагадаймо, що на початку листопада на ZIK стартував антикорупційний проект «Наші гроші» у співпраці з однойменним інтернет-ресурсом. Потім в ефірі ZIK з'явилися розслідування від київського інтернет-проекту «Гром ТВ». До цього - «Історична правда з Вахтангом Кіпіані» - телевізійний аналог інтернет-сайту на базі «Української правди». Також із 28 листопада телеканал розпочав трансляції в прямому ефірі програм hromadske.tv, яке висвітлює у прямому ефірі всі події Євромайдану. А 10 грудня стартував показ соціального ток-НЕшоу «Київський форум» із Реною Назаровою в оновленому форматі.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3739
Теги:
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
666666
3482 дн. тому
як би путін не мав би своїх агентів ФСБ у Львові, то він не був би агентом. На роль путінської підстилки добре підійшов добродомов, про що свідчать факти його причетності до різних скандалів.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду