detector.media
21.05.2014 17:09
На каналі ZIK виходитиме авторська програма Сергія Рахманіна «Гра у класику»
На каналі ZIK виходитиме авторська програма Сергія Рахманіна «Гра у класику»

3 червня на телеканалі ZIK вийде прем'єрний випуск авторської програми заступника головного редактора газети «Дзеркало тижня. Україна» Сергія Рахманіна «Гра у класику». Про це «Детектор медіа» повідомили у прес-службі каналу.

 

Як розповів пан Рахманін, ідеї програми «Гра у класику» вже багато років, але можливість запустити зйомки виникла тільки зараз.  «Ідеї програми уже кілька років. Доволі давно хотів втілити її у життя, але, як часто буває, постійно щось перешкоджало. Тож коли  телеканалу ZIK запропонував створити оригінальну програму про політику, я вирішив втілити свій давнішній задум саме із ZIK. Тим паче, що моя ідея керівництву каналу сподобалася. Вони лише підказали мені кілька речей, які  додадуть програмі інтересу і яскравості», - розповів Сергій Рахманін.

 

Відповідно до формату програми, гості студії та ведучий проводитимуть історичні аналогії з минулими подіями та сьогоденням.

 

«Ідея «Гри У Класику» полягає в проведенні паралелей між подіями нинішніми і подіями минулого, які відбувалися в схожих ситуаціях, мали схожий розвиток. Така інформація має підштовхнути людей до певних думок, до аналізу і висновків, щоб не повторювати помилок предків, минулого. Мені видається, що ця ідея є зараз на часі, вона - затребувана», - пояснює автор програми.

 

У якості гостей студії програми «Гра у класику» команда проекту запрошувати політиків, державних та громадських діячів, музикантів, журналістів, «людей, котрі вміють нестандартно  мислити, знаються і цікавляться історією».

 

Темами програми можуть стати як політичні події так і культурні, мистецькі, громадські. Перша програма буде опосередковано присвячена президентським виборам.

 

«Хочу привернути увагу людей до того, що президентські вибори насправді не розв'язують велику кількість  проблем і питань, які стоять перед Україною.  Тож я хочу провести певні паралелі української ситуації з подіями 30-х років ХХ століття в одній із країн Європи», - розповідає Сергій Рахманін.

 

Як повідомили у прес-службі ZIK зйомки програми відбуватимуться у новій студії каналу у Києві.

 

 

Нагадаємо, раніше Сергій Рахманін був ведучим політичного ток-шок «Приціл» виробництва ГО «Детектор медіа», який також транслювався в ефірі каналі ZIK, та ток-шоу «Дуель» на ТРК «Україна».

 

«Детектор медіа» 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY