Юлія МакГаффі вестиме програму Newsroom на радіо «Аристократи»

Юлія МакГаффі вестиме програму Newsroom на радіо «Аристократи»

24 Квітня 2014
4646
24 Квітня 2014
12:57

Юлія МакГаффі вестиме програму Newsroom на радіо «Аристократи»

4646
Юлія МакГаффі вестиме програму Newsroom на радіо «Аристократи»
Юлія МакГаффі вестиме програму Newsroom на радіо «Аристократи»

Екс-редактор інтернет-проекту «Корреспондент.net» Юлія МакГаффі стала автором та ведучою програми Newsroom на радіо «Аристократи». Про це йдеться на сайті радіостанції.

 

Перша програма Newsroom вийшла в ефірі інтернет-радіо 23 квітня. Надалі програма виходитиме щосереди о 20.00 в інтернет-ефірі радіо «Аристократи».

 

Проект Юлії МакГаффі буде побудовано на обговоренні найважливіших подій у країні та реакції на них у соціальних мережах.

 

«Поки ми будемо експериментувати. В Newsroom я буду головним редактором, а редакція складатиметься із моїх друзів, користувачів Facebook, відомих блогерів. У програмі ми будемо говорити не тільки про найважливіші новини, які відбулись за останній тиждень, але будемо спостерігати за тим, як соціальні мережі реагують на ці новини», - сказала про формат проекту пані МакГаффі в своїй першій програмі.

 

Як повідомила медійниця у коментарі «Дусі», робота на радіо «Аристократи» для неї буде хобі. «Я сподіваюся, це буде постійне шоу, але це не робота, - швидше, це хобі і відмінне проведення часу в компанії близьких мені за духом людей. Це все з любові до мистецтва, а також до команди цієї радіостанції, і я рада, що можу бути до неї причетна», - розповіла Юлія МакГаффі.

 

Нагадаємо, Юлія МакГаффі звільнилася з інтернет-проекту «Корреспондент.net» у листопаді 2013-го, після закриття угоди з продажу UMH group групі компаній СЄПЕК (ВЕТЭК) Сергія Курченка. У «Корреспондент.net» вона пропрацювала загалом 13 років, з них сім - головним редактором.

 

Як писала «Детектор медіа», інтернет-радіо «Аристократи», засновниками якого є Ярослав ЛодигінДанило Хомутовський і Лєра Чачибая (творче об'єднання «Віктор Хлєбоусов»), розпочало мовлення в тестовому режимі 9 лютого 2014 року. Наразі на радіо виходять проекти за участі Наталії ГуменюкВлада ФісунаТіни Берадзе, Олексія Ковжуна, Василіси Фролової, Олексія Тарасова, Олексія Когана та інших. 

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4646
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду