Савік Шустер підписав контракт з НТКУ до кінця року

Савік Шустер підписав контракт з НТКУ до кінця року

7 Березня 2014
8925
7 Березня 2014
19:57

Савік Шустер підписав контракт з НТКУ до кінця року

8925
Савік Шустер підписав контракт з НТКУ до кінця року
Савік Шустер підписав контракт з НТКУ до кінця року

«Савік Шустер студія» підписала контракт з Національною телекомпанією України до кінця року. Програма «Шустер live» виходитиме щоп'ятниці о 19:30. Про це повідомив ведучий Савік Шустер в ефірі програми 7 березня.

 

Випуск «Шустер live» 7 березня, у якому обговорюється ситуація в Криму, транслює також кримськотатарський телеканал ATR, повідомив пан Шустер.

 

Нагадаємо, що ток-шоу «Шустер live» виходило на Першому національному з грудня 2010-го по лютий 2013-го, коли програма перейшла на телеканал «Інтер».

 

З початком 2014 року «Шустер live» припинив вихід на «Інтері». Савіку Шустеру не вдалося домовитися з каналом про продовження співпраці на 2014 рік.

 

 

21 лютого спецвипуск «Шустер live» вийшов на 5-му каналі, після чого сторони мали намір продовжити переговори про подальшу співпрацю. Починаючи з 24 лютого, випуски «Шустер live» виходили щодня з понеділка по п'ятницю на сайті «Савік Шустер студії».

 

28 лютого «Шустер live» виробництва «Савік Шустер студії» вийшов у прямому ефірі на каналі «24».

 

2 березня на Першому національному вийшов спільний інформаційний марафон «Шустер live» і «Громадського телебачення».

 

Після цього «Громадське ТБ», яке транслюється на Першому в трьох слотах щоденно, у тому числі о 19:00, заявило, що всупереч угоді між «Громадським» і Першим національним, «шляхом підкилимних домовленостей», програми «Громадського» намагаються витіснити програмами комерційної структури.

 

7 березня Національна телекомпанія України (Перший національний) оголосила про відновлення співпраці із «Савік Шустер студією».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8925
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
а громадська баба Яга проти
3674 дн. тому
хоч щось пристойне в ефірі ПЕРШОГО?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду