Перший національний відновлює співпрацю зі студією Савіка Шустера

Перший національний відновлює співпрацю зі студією Савіка Шустера

7 Березня 2014
7826
7 Березня 2014
16:21

Перший національний відновлює співпрацю зі студією Савіка Шустера

7826
Перший національний відновлює співпрацю зі студією Савіка Шустера
Перший національний відновлює співпрацю зі студією Савіка Шустера

7 березня о 19.30 в ефірі Першого національного відбудеться трансляція громадсько-політичної програми «Шустер live». Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

«Наприкінці минулого року програма «Шустер live» за вказівки влади Януковича була знята з ефіру через гостру критику на її адресу. На деякий час популярному ведучому Савіку Шустеру було заборонено в'їзд в Україну», - йдеться у прес-релізі.

 

«Керівництво Національної телекомпанії України усвідомлює, що тепер у студії "Шустер live" немало критичних слів пролунає на адресу, зокрема, й нової української влади. Проте переконані, що об'єктивність програми допоможе в розбудові громадянського суспільства та демократичного розвитку нашої країни», - зазначає прес-служба.

 

За інформацією джерел «Детектор медіа», відновлення трансляції політичного ток-шоу Савіка Шустера на Першому національному відбулося за сприяння Кабінету Міністрів.

 

Нагадаємо, що ток-шоу «Шустер live» виходило на Першому національному з грудня 2010-го по лютий 2013-го, коли програма перейшла на телеканал «Інтер».

 

З початком 2014 року «Шустер live» припинив вихід на «Інтері». Савіку Шустеру не вдалося домовитися з каналом про продовження співпраці на 2014 рік.

 

21 лютого спецвипуск «Шустер live» вийшов на 5-му каналі, після чого сторони мали намір продовжити переговори про подальшу співпрацю. Починаючи з 24 лютого, випуски «Шустер live» виходили щодня з понеділка по п'ятницю на сайті «Савік Шустер студії».

 

28 лютого «Шустер live» виробництва «Савік Шустер студії» вийшов у прямому ефірі на каналі «24».

 

2 березня на Першому національному вийшов спільний інформаційний марафон «Шустер live» і «Громадського телебачення».

 

Після цього «Громадське ТБ», яке транслюється на Першому в трьох слотах щоденно, у тому числі о 19:00, заявило, що всупереч угоді між «Громадським» і Першим національним, «шляхом підкилимних домовленостей», програми «Громадського» намагаються витіснити програмами комерційної структури.

 

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7826
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду