Савік Шустер переходить на «Інтер» - його проект замінить шоу Безулик

19 Лютого 2013
17619
19 Лютого 2013
16:31

Савік Шустер переходить на «Інтер» - його проект замінить шоу Безулик

17619
Савік Шустер переходить на «Інтер» - його  проект замінить шоу Безулик
Керівництво «Інтера» запропонувало співпрацю ведучому Савіку Шустеру.  «Шустер Live» замінить в ефірі ток-шоу «Справедливість». Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

 

Заміна проекту «Справедливість» проектом Савіка Шустера канал пояснює необхідністю підвищення рейтингів політичного мовлення.

 

«На сьогоднішній день програма Савіка Шустера - найпопулярніший політичний формат ток-шоу в країні і його вихід на "Інтері" дозволить суттєво зміцнити позиції телеканалу», - зазначив директор ТОВ «Національні інформаційні системи» Євгеній Кисельов.

 

Перша програма «Шустер Live» вийде на телеканалі «Інтер» у п'ятницю, 22 лютого 2013 року в 20.30.

 

«"Інтер" - лідер телевізійного ринку, і вихід "Шустер Live" на "Інтері" дозволить суттєво розширити аудиторію програми», - зазначив Савік Шустер.

 

Як повідомляє сайт каналу, ведуча Ганна Безулик залишиться працювати на «Інтері».

 

«Це рішення в компетенції керівництва каналу. Мені і моїй групі було зроблено пропозицію про роботу на телеканалі і зараз ми разом з керівництвом телеканалу працюємо над пошуком формату, який буде цікавий «Інтеру», - сказала вона.

 

Нагадаємо, на початку 2013 року «Інтер» закрив політичне ток-шоу «Велика політика» з Євгенієм Кисельовим (виходило з вересня 2009 року). Замість нього з  25 січня канал запустив  «Справедливість» з Ганною Безулик.

 

14 лютого директором з розвитку компанії Inter Media Group була призначена Ганна Безлюдна, головою правління каналу «Інтер» став Єгор Бенкендорф, колишній генеральний директор Національної телекомпанії України, а ТОВ «Національні інформаційні системи» очолив Євгеній Кисельов.

 

Савік Шустер  працював на «Інтері» з 2007 по 2008 рік, коли робив суспільно-політичне ток-шоу «Свобода слова Савіка Шустера». У липні 2008 ведучий разом з  командою залишив канал і  розпочав співпрацю з телеканалом «Україна», де створив проект «Шустер live». У грудні 2010 року програма перейшла на Перший національний. Весь цей час суспільно-політичне ток-шоу Савіка Шустера виходило у вечірньому праймі п'ятниці.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
17619
Коментарі
65
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Андорра
4080 дн. тому
Шустер неплох, но Киселев профессиональнее. Но поскольку Киселева больше "нет", будем смотреть товарища Савика. Все-таки он "свободовец" (в смысле с Радио "Свобода"), а ностальгия по тем "голосам" - это серьезный фактор))
Спамеры Савелия
4080 дн. тому
"Истинный талант Савик! Спаситель рейтингов Савик! Умничка Савик! Обожаю Савика! Безулык хорошо вела, но Савик лучше! Наконец-то Савик! Савик! Савик! Савик!!!"
монако
4080 дн. тому
Шустер как не крути достоин уважения. Такая работоспособность и умение увлечь аудиторию-это настоящий талант.
Дудка
4081 дн. тому
Безулик была сильна,но под выборы нужна еще более сильная команда,и это всем известный спаситель рейтингов Сава)
апрель
4081 дн. тому
Обожаю Савика, и Анечка прекрасна тоже. Они оба умницы,-талантливые люди. Я вас всех всегда смотрела и буду смотреть.
кантор
4081 дн. тому
«Це рішення в компетенції керівництва каналу. Мені і моїй групі було зроблено пропозицію про роботу на телеканалі і зараз ми разом з керівництвом телеканалу працюємо над пошуком формату, який буде цікавий «Інтеру», - сказала вона. И это правильное решение. Пусть остается. нажо всех кто способен хорошо вести програму задействовать во благо зрителю.
777
4081 дн. тому
Что не говори,Безулик умничка-хорошо вела, но Савик это истинный талант и лидер Щой в Украине. Ему нет равынх.
avalon
4081 дн. тому
Савік Шустер працював на «Інтері» з 2007 по 2008 рік, коли робив суспільно-політичне ток-шоу «Свобода слова Савіка Шустера». У липні 2008 ведучий разом з командою залишив канал і розпочав співпрацю з телеканалом «Україна», де створив проект «Шустер live». У грудні 2010 року програма перейшла на Перший національний. Весь цей час суспільно-політичне ток-шоу Савіка Шустера виходило у вечірньому праймі п'ятниці. Это говорит о том,что все в природе повторяется. Савик был есть лучшим
Г.Б.
4082 дн. тому
В борделе меняют не кровати, а шлюх. Как только со меной владельця взят курс на политбордель для удовлетворения паскудных инстинктов власти, лучшей шлюхи, чем Савелий Шустерис не найти. Импозантно выглядит, чистит зубы и подмывается, пользуется прокладками последней моды. За деньги продаст даже историчекую родину. ЛУЧШЕ САВИКА НЕТ И НЕ БУДЕТ! ОН ЛУЧШИЙ!!! (поэтому все больше сторонников у СВОБОДЫ)(поэтому все больше интереса к "очистительной" теории и практике неонацизма)
Хаха
4082 дн. тому
Нарешті боти Савіка пішли спати... :))))))))))))))))
Александр
4082 дн. тому
Сменил один хламовый канал на другой, как впрочем 90 процентов нашего тв.
Ronaldo
4082 дн. тому
О чем базарчик? Если Савика Лиля поддержит, у него снова все получится. В кошельках будет очень много пиастров. Вся команда озолотится. Савелий должен наверняка поднять зарплаты и выплатить бонусы к 8 марта, 1 мая и отпускные. Дима Фирташ в курсе.
блин
4082 дн. тому
Правильно делают дописивачи, поющие гимны нашему Савику!!! Но все же отмечу один недостаток, который дописивачи, уверен, еще исправят: недостаточно освещена роль, которую в десантировании Савика сыграл канализационный суперменеджмент: Бесчеловечная Анна, Киселевочкин Евгений и Егор. Ну и президента похвалить не мешает. А то вроде сладко - а Великому Человеку медка пожалели. Просьба к дописивачам при бисировании устранить отмеченный недостаток!!!
Уго Озлс
4082 дн. тому
Очень повезло "Интеру" опять, что Савик вернулся. Теперь рейтинг подымется как на ракете.
Бор
4082 дн. тому
Не беспокойтесь господа. На всех хватит Савика. Главное вовремя включайте телевизор.
глядач
4082 дн. тому
Хочеться звернути увагу телекритиків на підозрілі коментарі, в яких розхвалюються супер-здібності Шустера - серія з 5 таких коментарів була опубліковано з інтервалом в хвилину. Намагаються пом"якшити удар? Шкода, що Безулик не роздуває скандал - напевно, через 3-річний контракт вона у пастці.
Qcumber
4082 дн. тому
Які ж дзуськи Бенкендорф показав Першому! Я уявляю, який там у них шок! Ще досі на сайті висить програма та анонс, а тут "Гоп!" - і програма вже на іншому каналі. А чим заповнювати ефір у п'ятницю - це питання... Беня просто видає!
яффа
4082 дн. тому
Потрясающая новость. Это на радость всем поклонника телеканала "Интер". Спаситель рейтингов всех каналов маэстро Савик!!!
апостроф
4082 дн. тому
Звёзды зажиГают , а не зажЖигают.
Прошлое за каждым углом...
4082 дн. тому
За каждым словом Савика-мудрость опытного человека.
юань
4082 дн. тому
Думаю,начинается звездный час телеканала. И Савик эту звезду зажжет!!!!
ctu
4082 дн. тому
«Це рішення в компетенції керівництва каналу. Мені і моїй групі було зроблено пропозицію про роботу на телеканалі і зараз ми разом з керівництвом телеканалу працюємо над пошуком формату, який буде цікавий «Інтеру», Очень гуманное решение по отношение к Анечке.
185
4082 дн. тому
А Безулик все таки неплохо вела, хорошо что она осталась
123
4082 дн. тому
А кто торгует конфеденциальной информацией??? это не повод ли к увльнению *??103.10.121.195:3128109.227.120.74:8080109.248.129.32:3128111.68.97.178:8080111.90.177.86:8080
Знайка
4082 дн. тому
Ребята,восхваляющие Савика, у вас на трёх собщениях, написанных разницой в 1 минуту, разные имена, но одинаковый IP адрес. Не позорьтесь.
Cfc
4082 дн. тому
Надеюсь,теперь кроме Савика на "Интере" появятся еще образовательніе программы для детей и студентов.
Юстас
4082 дн. тому
Хоть Шустера многие ругают- а мне он нравится хоть убей!
водила
4082 дн. тому
Хорошо, что Шустера вернули. Теперь буду снова смотреть "Интер" со всей семьей.
соколик
4082 дн. тому
Таких как Савик вообще мало на территории СНГ. Он ведущий от Бога.
Муха
4082 дн. тому
Савик просто супер. По настоящему боевой авангард Украинского телевидения. Жду єфира и уважаю.
Знайка
4082 дн. тому
Неужели, действующей власти неизвестно, что Савик работал главным редактором в Афганистане в газете афганских моджахедов "Красная звезда"? Эта газета разбрасывалась в дислокациях советских войск была призвана разрушить дух наших ребят. Это непостижимо, но в стране, где тысячи погибли в Афганистане, этому *удаку дали общенациональный эфир на лучшем (!) телеканале. Интересно, почему общества афганцев до сих пор не набили этому засланному казачку лицо? Теперь этот олень, из рекламы МТС, разрушает дух украинцев, ссоря запад и восток и получая за это 50 тысяч долларов заработной платы в месяц в нищей стране. Самое страшное, что этот человек устраивает и власть и "Свободу" да и вообще всех, кто делает бизнес на политике.
Эхо
4082 дн. тому
А Савик молодец. Это круто, что он опять на Интере. Хотя Безулик тоже неплохо вела.
не журналист
4082 дн. тому
Савик мой любимец,и он наверняка станет звездой "Интера"
шоколадная медалька
4082 дн. тому
Милый серду Савик реально создаст позитивнейший рейтинг для "Интера"
zombobud
4082 дн. тому
Мое мнение - переход сделан для того, чтобы лучше контролировать Шустера, и тем самым оставить только одно пятничное полит-шоу (ведь контролировать сразу два - как-бы сложнее). В этой ситуации жаль Безулык и ее программу. Было-бы неплохо, если бы "Справедливость" переехала на Плюсы (тем-более уже есть новая студия).
La doma e mobile
4082 дн. тому
Сердце красавиц/ Склонно к измене /И к перемене /Как ветер мая./С нежной улыбкою/ В страсти клянутся , /Плачут , смеются,/ Нам изменяя. /Вечно смеются , / Нас увлекают / И изменяют / Так же , шутя. /
солярис
4082 дн. тому
Безулик была хороша,но Савик реально сможет віполнить задачу,про реанимацию канала.
Прокуатор-Иудей)))
4082 дн. тому
Так теперь "Интер" будет в шоколаде. Этот Савик точно выведет рейтинг на первое место.
гном
4082 дн. тому
Ой как я рад,что Савик вернулся на мой любимый "Интер". Безуглик была неплоха, но Савик лучше конечно.
Зарембо
4082 дн. тому
Я обожаю все это. Когда идиоты вылазят из нор и начинают гадить на старика Шустера,который реально лучий в стране.
Арчи
4082 дн. тому
Савик лучший. он порвет сейчас все рейтинги.
АНЮ НА ПЕРШИЙ!
4082 дн. тому
Єгоре, забирай і інших своїх побратимів на інтер. Щоби Перший нарештіі був НАЦІОНАЛЬНИМ.
ANDREY))
4082 дн. тому
Я в шоці, яке все скороминуче! Ще всюди висять біг-борди з рекламою дивитись шоу "Справедливість", а його вже закрили. Аня Безулик молодчина, дивитись її передачу було одне задоволення! Зрозуміла річ, для Піртії регіонів така програма була нецікавою, оскільки мало хто у рядах цієї партії здатний тримати ту інтелектуальну планку, яку задавала ведуча і запрошені нею експерти! Єдине прохання до Ані - працюючи надалі з Інтером не йдіть на компроміси з совістю, Ви - найкраща і ми, українці, Вами пишаємось і віримо у Вас!
Косой
4082 дн. тому
...Так он же на этом скачке расколется,редиска, при первом же шухере!
Олексій Мазур, Дніпропетровськ
4082 дн. тому
Ось який блог я розмістив на "Дусі" сьогодні зранку, до того як пройшла новина про заміну Анни Безулик Шустером: 19.02.2013 "Регіони" хочуть вижити з "Інтера" Анну Безулик? Як відомо, представники Партії регіонів вдруге поспіль проігнорували запрошення на ефір ток-шоу "Справедливість". Така поведінка, що набуває ознак системності, може бути маневром спрямованим на усунення Ганни Безулик від ведення програми. Відмова партійців від участі в суспільно-політичному ток-шоу може стати для нового керівництва "Інтера" формальним приводом, аби замінити ведучу більш підходящою кандидатурою заради розширення політичного спектру учасників передачі й забезпечення відповідного плюралізму думок. На практиці ж, звісно, це означатиме заміну Безулик значно лояльнішим до "януковичів" модератором ефіру, зокрема, як варіант, тим самим перевіреним часом Євгеном Кисельовим, який зараз очолив інформаційну політику "Інтера". Російського легіонера вважають людиною глави адміністрації президента Сергія Льовочкіна, котрий після продажу "Інтера" Хорошковським став одним з основних акціонерів каналу. http://dusia.telekritika.ua/blog_alekseia_mazura/20445 Днем раніше я виклав своє припущення в блогах на "Кореспонденті" Вчера, 13:21 http://blogs.korrespondent.net/users/blog/spetskor2/a98985 та "Політіко" Понеділок, 14:26, 18/02 http://politiko.ua/blogpost90939
Марина Алексеевна
4082 дн. тому
Давай Савик родной-верни Интеру былую славу! Ты можешь.Ты ведь -ЛУЧШИЙ!!!
Независимость
4082 дн. тому
Если верить рейтингам, то Справедливість обходила Шустера, чем здорово нервировала последнего))) но победила дружба)))
Карабас
4082 дн. тому
Шустер настоящий профессионал,и ему по плечу вернуть Интеру былую славу.
ставку сделано
4082 дн. тому
Судя по играм - Савик шулер
дуня
4082 дн. тому
Да-да савик "гений сцены", только умеет он одно - крутить дули из под зонтика
мавзолей
4082 дн. тому
боюся, что Ленин из Савика на Интере уже не палучитса
777
4082 дн. тому
безуглик конечно умная и классно вела,но Савик настоящий Гений сцены!
ПЕРШИЙ
4082 дн. тому
Куда уехал цирк ? Он был еще вчера.
Игорь
4082 дн. тому
Ну и слава богу! А то это шоу "Справедливость".... Все-все часу немає-часу немає. Люди даже не могут высказатся!
Noser
4082 дн. тому
Нагадаємо, на початку 2013 року «Інтер» закрив політичне ток-шоу «Велика політика» з Євгенієм Кисельовим (виходило з вересня 2009 року Закрили в кінці 2012 р.
Noser
4082 дн. тому
А чому не згадують про попередню роботу Савіка на Інтері?
Сергій
4082 дн. тому
Ну не знаю... не знаю...
Любі
4082 дн. тому
Люба, я буду твоїм коханцем замість Савіка. Я зростом вищий і міцніший в плечах, і ноги в мене не криві, а головне - в моїх очах дзеркало душі, а не доларові банкноти.
ПЕРШИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ
4082 дн. тому
І це така робота юридичної служби 1 Національного? Від кого, панове буцани-денисови укладаєте угоду: від себе чи від телекомпанії? Щоб отак кожен шустер шустрив і посеред місяця летів на інший канал. Де програмна політика і відповідальність, обов'язки? Скільки можна з Першого і його глядачів знущатися? Єгоре, все найкраще беру з собою? Тільки найкраще - це не шустер. Це справжні і віддані журналісти з Першого!!!!!! Аню, повертайся на рідний канал, який тебе виплекав. Покажи приклад цим чоловікам, у яких тільки$ в очах і 0,0% совісті.
глаза
4082 дн. тому
Егор Андреевич, ну нельзя же вот так... аристократу это не к лицу
Люба
4082 дн. тому
Я би бажала мати такого коханця як Савік. Він талоновита та яскрава людина
цікаво?
4082 дн. тому
А мені цікаво, як юридична служба Першого Національного підписувала угоду із Савіком на трансляцію програми в ефірі. Невже можна так нагло кинути телеканал. Виглядає, що у Шустіка це вже у крові: перебежкамі-перебежкамі... Що за партизанське зрадництво?. І взагалі, хто Шустера на Інтерті ще поважає?.. Відать у Кисельова маловато ідей, тому вирішили затулити діру, щоб звільнити Безулик. Не здивуюся, якщо керівник юридичної служби НТКУ в недальоком будущем теж опиниться на Інтері.
All
4082 дн. тому
Cпору нет- Безуглик умничка. Но Савик єто на самом деле волшебник на сцене. Он очаровывает публику одним своим видом, и конечно его Шоу - лучшее в стране без вариантов. Это живительній поток зрителей,который захлестнет вновь телеканал "Интер" благодаря тому,что он вновь материализовался н анем вновь. Это радует всех, кто является его поклонником и удовольствие мбудет смотреть его в новой роли.
Cам
4082 дн. тому
Аня Безуглик конечно хорошо ведл,- нет никаких претензий. Но Шустер - у него какой то особенный аристократический шарм. Этот человек из той категрии людей,который даже молчать могут умно. Его можно сравнить с киноактером Мораном Фрименом, он тоже умеет потрямауще умно молчать. А когда он говорит, то всегда в тему)
avalon
4082 дн. тому
Хорошо, что Савик переходит. теперь канал оживит своей программой, впрочем, как и своим местом ведущего. это реально поможет набрать большее количество зрителей. Его талант ведущего спопсбен творить чудеса с аудиторией и зрителями.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду