НТА офіційно став 2-м каналом

НТА офіційно став 2-м каналом

5 Лютого 2014
6117
5 Лютого 2014
18:00

НТА офіційно став 2-м каналом

6117
НТА офіційно став 2-м каналом
НТА офіційно став 2-м каналом

Національна рада з питань телебачення і радіомовлення на засіданні 5 лютого переоформила ліцензії ПП «НТА - Незалежне телевізійне агентство» у зв'язку зі зміною логотипа, програмної концепції, адреси студії, керівника, редакційної ради, а також параметрів супутника.

 

Ці зміни відбулися в компанії протягом літа-осені 2013 року, однак тільки в листопаді-грудні НТА подав заяву про переоформлення ліцензії.

 

Нацрада затвердила новий логотип каналу - «2» (замість НТА). Програмна концепція змінилася з інформаційно-розважальної на інформаційно-розважальну з фільмопоказом. Зменшилися обсяги власного виробництва з 8 годин до 6 год 24 хв на добу, водночас збільшилися обсяги національного продукту - з 12 до 14 год на добу. Зросла кількість інформаційно-аналітичних програм з 3,5 годин до 5 год 20 хв, зникли культурно-мистецькі і науково-просвітницькі програми, зменшилася кількість розважально-музичних програм з 4 год до 30 хв, зросла кількість дитячих програм з 2 год до 2 год 40 хв і фільмопоказу із 7 год до 7 год 20 хв. Також побільшало реклами з 2,5 годин до 3 год 36 хв.

 

Компанія переїхала до Києва. Адреса студії змінилася з вулиці Винниченка, 6 у Львові на вул. Срібнокільську, 14-а, оф. 100 в Києві.

 

Керівником телеканалу замість Віталія Біленя став Олег Павлишин.

 

З редакційної ради каналу вибули Віталій Білень, Андрій Левицький, Світлана Деркач, Тарас Кузяк. Натомість до неї увійшли Олег Павлишин, Ігор Добрянський, Іван кузьмінський, Дмитро Ломачук.

 

У супутниковій ліцензії оператором телекомунікацій замість ДП «Укркосмос» стало ТОВ «СЕС Сіріус Україна», змінився супутник з Astra 1G на Astra 4A.

 

Нагадаємо, ребрендинг телеканалу відбувся ще влітку, а до Києва компанія переїхала восени. У грудні Нацрада оголосила телеканалу попередження, оскільки не змогла провести його перевірку у Львові, а заяв про переоформлення ліцензії на той момент ще не отримувала.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6117
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду