МакГаффі переходить в «1+1 медіа», групу залишає Осадчий. УНІАН очолить Ганницький

МакГаффі переходить в «1+1 медіа», групу залишає Осадчий. УНІАН очолить Ганницький

30 Січня 2014
6616
30 Січня 2014
14:01

МакГаффі переходить в «1+1 медіа», групу залишає Осадчий. УНІАН очолить Ганницький

6616
МакГаффі переходить в «1+1 медіа», групу залишає Осадчий. УНІАН очолить Ганницький
МакГаффі переходить в «1+1 медіа», групу залишає Осадчий. УНІАН очолить Ганницький

Група «1+1 медіа» вирішила об'єднати редакції новинного сайту ТСН.ua та «Телевізійної служби новин» (ТСН), яку очолює Сергій Попов, у єдину структуру. Про це повідомляє прес-служба  групи.

 

Оновлена структура розпочне роботу в лютому. На думку менеджменту групи, такий формат дозволить службі новин функціонувати найбільш ефективно. Про це свідчить і міжнародний досвід.

 

«Ми прийняли рішення про зміну формату, оскільки розуміємо - конвергентний ньюзрум дозволить нам оперативніше збирати та обробляти інформацію і, безумовно, покращить комунікацію між журналістами. Зараз у нас з'явились необхідні для цього ресурси, тому ми розпочали активну роботу з трансформації служби», - переконаний директор новинного мовлення «1+1 медіа» Сергій Попов.

 

До оновленої команди ТСН приєднується екс-головний редактор «Корреспондент.net» Юлія МакГаффі, яка обійме посаду керівника управління інформаційних інтернет-проектів новин. Вадим Осадчий, який був керівником департаменту інформаційних інтернет-проектів групи і гендиректором ІА УНІАН, внаслідок переформатування залишає «1+1 медіа».

 

«Робота лише над ІА УНІАН не зможе повноцінно використовувати потенціал Вадима. Ми щиро вдячні Вадиму за його роботу, одним з результатів якої стало виведення сайту ТСН.ua в трійку лідерів серед новинних порталів, і бажаємо йому нових кар'єрних досягнень», -  зазначив генеральний директор «1+1 медіа» Олександр Ткаченко.

 

Виконуючим обов'язків генерального директора ІА УНІАН, яка раніше входила у структуру інтернет-департаменту групи, призначено Михайла Ганницького. Він наразі обіймає посаду шеф-редактора у редакції інтернет-проектів «1+1 медіа».

 

Нагадаємо, Юлія МакГаффі звільнилася з інтернет-проекту «Корреспондент.net» у листопаді 2013-го, після закриття угоди з продажу UMH group групі компаній СЄПЕК (ВЕТЭК). У «Корреспондент.net» вона пропрацювала загалом 13 років, з них сім - головним редактором.

 

Вадим Осадчий з лютого 2012 року очолював УНІАН і поєднував обов'язки керівника департаменту інформаційних інтернет-проектів групи і гендиректора УНІАН.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6616
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду