detector.media
30.01.2014 14:01
МакГаффі переходить в «1+1 медіа», групу залишає Осадчий. УНІАН очолить Ганницький
МакГаффі переходить в «1+1 медіа», групу залишає Осадчий. УНІАН очолить Ганницький

Група «1+1 медіа» вирішила об'єднати редакції новинного сайту ТСН.ua та «Телевізійної служби новин» (ТСН), яку очолює Сергій Попов, у єдину структуру. Про це повідомляє прес-служба  групи.

 

Оновлена структура розпочне роботу в лютому. На думку менеджменту групи, такий формат дозволить службі новин функціонувати найбільш ефективно. Про це свідчить і міжнародний досвід.

 

«Ми прийняли рішення про зміну формату, оскільки розуміємо - конвергентний ньюзрум дозволить нам оперативніше збирати та обробляти інформацію і, безумовно, покращить комунікацію між журналістами. Зараз у нас з'явились необхідні для цього ресурси, тому ми розпочали активну роботу з трансформації служби», - переконаний директор новинного мовлення «1+1 медіа» Сергій Попов.

 

До оновленої команди ТСН приєднується екс-головний редактор «Корреспондент.net» Юлія МакГаффі, яка обійме посаду керівника управління інформаційних інтернет-проектів новин. Вадим Осадчий, який був керівником департаменту інформаційних інтернет-проектів групи і гендиректором ІА УНІАН, внаслідок переформатування залишає «1+1 медіа».

 

«Робота лише над ІА УНІАН не зможе повноцінно використовувати потенціал Вадима. Ми щиро вдячні Вадиму за його роботу, одним з результатів якої стало виведення сайту ТСН.ua в трійку лідерів серед новинних порталів, і бажаємо йому нових кар'єрних досягнень», -  зазначив генеральний директор «1+1 медіа» Олександр Ткаченко.

 

Виконуючим обов'язків генерального директора ІА УНІАН, яка раніше входила у структуру інтернет-департаменту групи, призначено Михайла Ганницького. Він наразі обіймає посаду шеф-редактора у редакції інтернет-проектів «1+1 медіа».

 

Нагадаємо, Юлія МакГаффі звільнилася з інтернет-проекту «Корреспондент.net» у листопаді 2013-го, після закриття угоди з продажу UMH group групі компаній СЄПЕК (ВЕТЭК). У «Корреспондент.net» вона пропрацювала загалом 13 років, з них сім - головним редактором.

 

Вадим Осадчий з лютого 2012 року очолював УНІАН і поєднував обов'язки керівника департаменту інформаційних інтернет-проектів групи і гендиректора УНІАН.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY