Журнал «Фокус» виходить у новому форматі та дизайні

Журнал «Фокус» виходить у новому форматі та дизайні

14 Січня 2014
4443
14 Січня 2014
13:27

Журнал «Фокус» виходить у новому форматі та дизайні

4443
Журнал «Фокус» виходить у новому форматі та дизайні
Журнал «Фокус» виходить у новому форматі та дизайні

У п'ятницю, 17 січня, нове число журналу «Фокус» вийде у новому форматі та дизайні.  Про це редакція журналу повідомила у своїй офіційній групі у Facebook.

 

Зміни у журналі редакція започаткувала у новому 2014 році. Крім зміни формату та дизайну, журнал почне виходити на іншому папері.

 

«"З нового року у нашого журналу почнеться нове життя", - пообіцяли ми собі і стримали слово. Цієї п'ятниці, 17 січня, ви побачите новий «Фокус»: у новому форматі, з новим дизайном, на новому папері та з новими авторами», - йдеться у повідомленні про зміни.

 

Згодом піар-відділ журналу повідомив, що «Фокус» виходитиме у збільшеному розмірі, на білому глянцевому папері та з новою, лаконічною верстою. При розробці концепції редизайну редакція орієнтувалася на досвід провідних міжнародних видань, таких як Time, Economist, Spiegel і Stern. Верстка стала лаконічнішою, в журналі з'явилася чітка навігація по розділах, кількість фотографій було збільшено. Змінилася й обкладинка - завдяки червоній рамці і збільшеному логотипу журнал має стати помітнішим у газетних кіосках.

 


 

Нагадаємо, у грудні працювати у журнал «Фокус» влаштувались журналісти, які пішли з видань  «Корреспондент», «Forbes. Украина» та інших ЗМІ.

 

Як писала «Детектор медіа»,  17 червня медіахолдинг UMH group продав проект «Фокус» українській групі Vertex United. В офіційному прес-релізі про угоду група Vertex United заявила про свій намір розвивати «Фокус» як авторитетне джерело актуальної ділової інформації і підтримувати стандарти незалежної журналістики, прийняті у виданні.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4443
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду