detector.media
14.01.2014 13:27
Журнал «Фокус» виходить у новому форматі та дизайні
Журнал «Фокус» виходить у новому форматі та дизайні

У п'ятницю, 17 січня, нове число журналу «Фокус» вийде у новому форматі та дизайні.  Про це редакція журналу повідомила у своїй офіційній групі у Facebook.

 

Зміни у журналі редакція започаткувала у новому 2014 році. Крім зміни формату та дизайну, журнал почне виходити на іншому папері.

 

«"З нового року у нашого журналу почнеться нове життя", - пообіцяли ми собі і стримали слово. Цієї п'ятниці, 17 січня, ви побачите новий «Фокус»: у новому форматі, з новим дизайном, на новому папері та з новими авторами», - йдеться у повідомленні про зміни.

 

Згодом піар-відділ журналу повідомив, що «Фокус» виходитиме у збільшеному розмірі, на білому глянцевому папері та з новою, лаконічною верстою. При розробці концепції редизайну редакція орієнтувалася на досвід провідних міжнародних видань, таких як Time, Economist, Spiegel і Stern. Верстка стала лаконічнішою, в журналі з'явилася чітка навігація по розділах, кількість фотографій було збільшено. Змінилася й обкладинка - завдяки червоній рамці і збільшеному логотипу журнал має стати помітнішим у газетних кіосках.

 


 

Нагадаємо, у грудні працювати у журнал «Фокус» влаштувались журналісти, які пішли з видань  «Корреспондент», «Forbes. Украина» та інших ЗМІ.

 

Як писала «Детектор медіа»,  17 червня медіахолдинг UMH group продав проект «Фокус» українській групі Vertex United. В офіційному прес-релізі про угоду група Vertex United заявила про свій намір розвивати «Фокус» як авторитетне джерело актуальної ділової інформації і підтримувати стандарти незалежної журналістики, прийняті у виданні.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY