На каналі «Україна» стартує цикл докудрам «Історія криміналістики»

На каналі «Україна» стартує цикл докудрам «Історія криміналістики»

3 Січня 2014
7281
3 Січня 2014
15:41

На каналі «Україна» стартує цикл докудрам «Історія криміналістики»

7281
На каналі «Україна» стартує цикл докудрам «Історія криміналістики»
На каналі «Україна» стартує цикл докудрам «Історія криміналістики»

У п'ятницю, 17 січня телеканал «Україна» починає показ циклу документальних драм «Історія криміналістики». Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Прем'єра вийде в ефірі  о 21.00. Всього у циклі документальних драм буде показано 6 епізодів.

 

«Історія криміналістики» розповість глядачам про те, як за допомогою криміналістики розкривалися найбільш резонансні злочини: вибух на вулиці Сен-Жермен у Парижі, смерть Володимира Маяковського, викрадення «Джоконди» Леонардо да Вінчі та багато інших. В основу сценарію покладено архівні матеріали, законодавчі та літературні джерела, звіти про судові процеси, дані слідчої, судової та експертної практики, реконструкції реальних подій.

 

Ведучим проекту став російський актор Данило Співаковський.

 

«Детективний жанр - завжди цікавий. Подивіться, скільки існує сценаріїв, фільмів, телевізійних проектів та серіалів, в основі яких лежать детективні історії. Проект «Історія криміналістики» - це теж, певною мірою, детективна історія: ми розповідаємо про найгучніші злочини, які здійснювалися в світі в різні епохи і в різні роки. Я думаю, що глядачам це буде дуже цікаво», - сказав Данило Співаковський.

 

Як повідомляла «Детектор медіа», цикл «Історія криміналістики» для каналу «Україна» виробляла продакшн-компанія Film.ua. За словами власника Film.ua Group Сергія Созановського, «Історія криміналістики» - це спільний проект компаній Film.ua і Signal Red, який розповідає, як виникли методи криміналістичної ідентифікації, дактилоскопії, одорології, що ефективніше - метод дедукції чи індукції, про те, за якими законами сьогодні існує судова експертиза і які докази можуть бути визнані в ході слідства, а які - ні. У фільмі багато художніх реконструкцій відомих розслідувань, що увійшли до світової історії криміналістики, реалізованих з допомогою візуальних спецефектів і 3D-графіки.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7281
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду