Чемпіонат світу з футболу в Бразилії транслюватимуть канали Ахметова

Чемпіонат світу з футболу в Бразилії транслюватимуть канали Ахметова

6 Грудня 2013
16183
6 Грудня 2013
12:13

Чемпіонат світу з футболу в Бразилії транслюватимуть канали Ахметова

16183
Чемпіонат світу з футболу в Бразилії транслюватимуть канали Ахметова
Чемпіонат світу з футболу в Бразилії транслюватимуть канали Ахметова

Медіахолдинг «Медіа Група Україна» отримав права на трансляцію матчів фіналу Чемпіонату світу з футболу-2014 в Бразилії. Про це повідомляє прес-служба холдингу.

 

Трансляцію матчів фіналу Чемпіонату світу з футболу-2014 у Бразилії будуть вести телеканали «Україна», «Футбол 1» та «Футбол 2», які також випустять спеціальні тематичні програми, присвячені поєдинкам мундіалю.

 

У п'ятницю, 6 грудня, о 18:00 в ефірі каналу «Футбол 1» - пряма трансляція жеребкування фінальної стадії Чемпіонату світу-2014. Повтор церемонії - у суботу, 7 грудня, о 9:20 на телеканалі «Україна».

 

Чемпіонат світу-2014 відбудеться з 12 червня до 13 липня в Бразилії за участі 32-х національних збірних. Це буде 20-й ювілейний турнір в історії змагань під егідою міжнародної федерації футболу FIFA. Церемонія відкриття та перший матч пройде в Сан-Паулу, а фінал - на стадіоні «Маракана» в Ріо-де-Жанейро.

 

Генеральний директор холдингу «Медіа Група Україна» Федір Огарков нагадав, що в «Медіа Група Україна» є великий досвід з трансляції найважливіших футбольних подій світу, тому отримання прав на трансляцію матчів Чемпіонату світу з футболу-2014 для холдингу є визнанням професіоналізму.

 

«Телеканали нашого холдингу мають великий досвід висвітлення футбольних подій найвищого рівня: матчів Ліги чемпіонів, Ліги Європи, Чемпіонату Європи-2012. Право трансляції матчів світової футбольної першості 2014 року - ще одне визнання нашого досвіду. Ми зробимо все від нас залежне, щоби матчі Чемпіонату світу в Бразилії стали справжнім святом для всіх українських телеглядачів і в першу чергу для поціновувачів цієї чудової гри», - сказав пан Огарков.

 

Також директор телеканалів «Футбол 1» та «Футбол 2» Олександр Денисов зауважив, що всі 64 матчі Чемпіонату світу можна буде побачити в HD-якості.

 

«На глядачів очікують спеціальні проекти й програми власного виробництва, багатогодинні марафони та прямі включення з місця подій. Більш того, вперше в історії вітчизняного ТБ всі 64 матчі Чемпіонату світу можна буде побачити у HD якості на каналах "Футбол 1 HD" та "Футбол 2 HD"», - розповів пан Денисов.

 

Як відомо, відбіркові матчі збірної України на Чемпіонат світу-2014 транслював телеканал «Інтер». Збірна України не пройшла у фінальну частину чемпіонату, програвши в плей-офф збірній Франції.

 

Нагадаємо, медіахолдинг «Медіа Група Україна» виграв тендер на трансляцію матчів фінальної частини Чемпіонату Європи-2016 у Франції. До Євро-2016 канали «Україна», «Футбол» і «Футбол+». також випустять спеціальні тематичні програми, присвячені поєдинкам чемпіонату.

 

Як писала «Детектор медіа», починаючи з січня 2014 року, «Футбол 1» та «Футбол 2» будуть доступні для кабельних і супутникових операторів виключно в єдиному дистрибуційному пакеті. Також із січня кожен з каналів буде доступний в SD та HD версіях (наразі в HD мовить лише «Футбол+»). Із червня 2014 року, до старту фінальної частини Чемпіонату світу з футболу-2014 у Бразилії, почнуть мовлення «Футбол 1HD» та «Футбол 2HD».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
16183
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Qcumber
3764 дн. тому
Паралельно з Першим національним.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду