Головред «Корреспондента» вважає заяви про масові звільнення перебільшенням

Головред «Корреспондента» вважає заяви про масові звільнення перебільшенням

29 Листопада 2013
3595
29 Листопада 2013
14:05

Головред «Корреспондента» вважає заяви про масові звільнення перебільшенням

3595
Головред «Корреспондента» вважає заяви про масові звільнення перебільшенням
Головред «Корреспондента» вважає заяви про масові звільнення перебільшенням

Виконуючий обов'язки головного редактора видань «Корреспондент» і Корреспондент.net Андрій Овчаренко вважає, що чутки про звільнення з видань більш як 20 співробітників сильно перебільшені. Про це він повідомив у коментарі «Детектор медіа».

 

«Дійсно, кілька співробітників звільнилися , ще кілька збираються залишити проекти найближчим часом. Однак 24 - суттєво завищена цифра. З журналу йдуть 6 осіб, з сайту - 11, всього в редакції журналу та сайту працюють близько 70 осіб. Причини звільнення у всіх  свої», - зазначив він.

 

За словами пана Овчаренка, керівники рубрик «Країна» і «Бізнес» вирішили залишити журнал відразу після заяви головного редактора  Віталія Сича про звільнення.

 

«Закономірно, що, пропрацювавши багато років з одним керівником, ти не уявляєш себе під керівництвом іншого. Деякі співробітники, наприклад, кореспондент журналу Кароліна Тимків, ще раніше знайшли собі цікавішу роботу. І мені, і всій команді шкода - і в професійному плані, і чисто по-людськи, що ці люди нас залишають. Але це ж завжди питання особистого вибору, вони  зробили свій. Радий з того, що всі вони, як люди порядні, у звичайному режимі допрацьовують за погодженням з редакцією. А за цей час ми  встигнемо підібрати якісну заміну», - зазначив пан Овчаренко.

 

Він побажав усім співробітникам, які йдуть кар'єрних злетів і професійних успіхів.

 

Андрій Овчаренко також заявляє, що  сайт Корреспондент.net працює  у звичному режимі, до того ж за останні дні відвідуваність відповідно до даних Google Analytics зросла на 24%.

 

Як повідомляла «Детектор медіа», за інформацією з різних джерел, з редакцій  журналу та сайту видання «Корреспондент» звільнилось чи плануються звільнитись по над 20 журналістів та редакторів.

 

Нагадаємо, після закриття угоди з продажу UMH group групі компаній СЄПЕК (ВЕТЭК) з журналу «Корреспондент» за згодою сторін звільнився головний редактор Віталій Сич, а також журналісти Христина Бердинських, Кароліна Тимків і Анастасія Береза, головний редактор сайту «Корреспондент.net» Юлія МакГаффі.

 

За інформацією Христини Бердинських, у грудні з журналу підуть редактор рубрики «Країна» Андрій Смирнов і редактор рубрики «Бізнес» Інна Прядко.

 

Як повідомляла «Детектор медіа», 14 журналістів і редакторів сайту й журналу «Forbes Украина» подали заяви про звільнення через спроби змінити редакційну політику видання. Як відомо, напочатку листопада медіахолдинг UMH group перейшов у власність групи Сергія Курченка.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3595
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Телекритик
3800 дн. тому
Перечитайте статью, расставьте запятые и исправьте ошибки
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду