detector.media
29.11.2013 14:05
Головред «Корреспондента» вважає заяви про масові звільнення перебільшенням
Головред «Корреспондента» вважає заяви про масові звільнення перебільшенням

Виконуючий обов'язки головного редактора видань «Корреспондент» і Корреспондент.net Андрій Овчаренко вважає, що чутки про звільнення з видань більш як 20 співробітників сильно перебільшені. Про це він повідомив у коментарі «Детектор медіа».

 

«Дійсно, кілька співробітників звільнилися , ще кілька збираються залишити проекти найближчим часом. Однак 24 - суттєво завищена цифра. З журналу йдуть 6 осіб, з сайту - 11, всього в редакції журналу та сайту працюють близько 70 осіб. Причини звільнення у всіх  свої», - зазначив він.

 

За словами пана Овчаренка, керівники рубрик «Країна» і «Бізнес» вирішили залишити журнал відразу після заяви головного редактора  Віталія Сича про звільнення.

 

«Закономірно, що, пропрацювавши багато років з одним керівником, ти не уявляєш себе під керівництвом іншого. Деякі співробітники, наприклад, кореспондент журналу Кароліна Тимків, ще раніше знайшли собі цікавішу роботу. І мені, і всій команді шкода - і в професійному плані, і чисто по-людськи, що ці люди нас залишають. Але це ж завжди питання особистого вибору, вони  зробили свій. Радий з того, що всі вони, як люди порядні, у звичайному режимі допрацьовують за погодженням з редакцією. А за цей час ми  встигнемо підібрати якісну заміну», - зазначив пан Овчаренко.

 

Він побажав усім співробітникам, які йдуть кар'єрних злетів і професійних успіхів.

 

Андрій Овчаренко також заявляє, що  сайт Корреспондент.net працює  у звичному режимі, до того ж за останні дні відвідуваність відповідно до даних Google Analytics зросла на 24%.

 

Як повідомляла «Детектор медіа», за інформацією з різних джерел, з редакцій  журналу та сайту видання «Корреспондент» звільнилось чи плануються звільнитись по над 20 журналістів та редакторів.

 

Нагадаємо, після закриття угоди з продажу UMH group групі компаній СЄПЕК (ВЕТЭК) з журналу «Корреспондент» за згодою сторін звільнився головний редактор Віталій Сич, а також журналісти Христина Бердинських, Кароліна Тимків і Анастасія Береза, головний редактор сайту «Корреспондент.net» Юлія МакГаффі.

 

За інформацією Христини Бердинських, у грудні з журналу підуть редактор рубрики «Країна» Андрій Смирнов і редактор рубрики «Бізнес» Інна Прядко.

 

Як повідомляла «Детектор медіа», 14 журналістів і редакторів сайту й журналу «Forbes Украина» подали заяви про звільнення через спроби змінити редакційну політику видання. Як відомо, напочатку листопада медіахолдинг UMH group перейшов у власність групи Сергія Курченка.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY