Завершився чат з виконавчим продюсером «Дитячого Євробачення» Романом Кериком

Завершився чат з виконавчим продюсером «Дитячого Євробачення» Романом Кериком

28 Листопада 2013
6841
28 Листопада 2013
13:02

Завершився чат з виконавчим продюсером «Дитячого Євробачення» Романом Кериком

6841
Про організацію та проведення «Дитячого Євробачення»
Завершився чат з виконавчим продюсером «Дитячого Євробачення» Романом Кериком
Завершився чат з виконавчим продюсером «Дитячого Євробачення» Романом Кериком
У четвер, 28 листопада, о 13.00 на «Детектор медіа» відбулася чат-конференція за участі виконавчого продюсера дитячого пісенного конкурсу «Євробачення-2013» Романа Керика на тему: «Організація та проведення "Дитячого Євробачення"».

 

До обговорення пропонувалися теми: фінансування конкурсу, команда «Євробачення» (українська та міжнародна), технологічні аспекти проведення та сценарій шоу.

 

Повну версію чату читайте найближчими днями на ТК.

 

Довідка:

 

Роман Керик має значний досвід роботи з Європейською мовною спілкою як організатор ДПКЄ, у 2006-2009 роках працював у складі групи з підготовки національних фіналів «Дитячого Євробачення» в Україні, а у 2013 році як technical manager працював на міжнародному фіналі пісенного конкурсу «Євробачення» в Мальмо, Швеція.

 

У 2012 році як продюсер розробив і провів багатокамерну спортивну зйомку багатоденних велоперегонів Tour d'Azerbaijan для телеканалів Eurosport і Eurosport2. У цьому ж році як технічний директор брав участь у проекті «Вболівай з кращими», всеукраїнському турі в рамках Чемпіонату Європи з футболу Євро-2012.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6841
Коментарі
9
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Олена
3950 дн. тому
Я так розумію, що доросле Євробачення зараз має тенденцію до спрощення, щодо проведення, органіхації! що все робиться малими коштами! чи теж саме стосується і дитячого конкурсу? Дякую
Юрій
3950 дн. тому
Интересно, кто будет вести шоу?
Петро
3951 дн. тому
Чи буває таке, що від певних ідей учасників (декорації, світлове рішення) довелося відмовитися? Чому?
Яна Підгорецька
3951 дн. тому
Завжди було цікаво: як відбувається робота над сценарієм такої грандіозної події? Скільки часу потрібно на написання сценарію? Скільки людей працює над ним?
Юлия
3951 дн. тому
Много пишут о том, что вы пригласили иностранных специалистов для работы с музыкой и светом. В Украине нет таких специалистов?
Володимир
3951 дн. тому
Цікаво дізнатися, чи будуть якісь нововведення під час зйомок? Скільки взагалі камер та операторів працює під час такої масштабної події? Також багато чув про те, що буде яскраве світлове шоу: розкажіть будь-ласка, детальніше, що чекає глядачів?
Мария
3951 дн. тому
Евровидение - дорогое удовольствие. Сколько денег было потрачено на проведение Детского Евровидения в Украине?
Ольга
3951 дн. тому
Добрий день! Підкажіть, а які є особливості телевізійної трансляції? Чи є певна затримка в ефірі від онлайну – чи все, що ми побачимо по ТВ, буде виключно «прямим ефіром?
Karinka
3951 дн. тому
1. Як відбувалась розробка творчої концепції? 2. Як вдалось зібрати міжнародну команду фахівців? Чи важко із ними працювати? 3. Реалізація масштабних концепцій вимагає серйозного технічного і технологічного оснащення. Ви привозили техніку з-за кордону чи є ресурси в Україні, щоб забезпечити відповідний рівень техніки і технологій? 4. Скільки часу тривала підготовка сцени і залу? Які "фішки" будуть використані цього року на Дитячому Євробаченні?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду