Завершився чат з Антоном Цесликом

Завершився чат з Антоном Цесликом

14 Листопада 2013
10730
14 Листопада 2013
13:00

Завершився чат з Антоном Цесликом

10730
Генеральний продюсер радіостанції Kiss FM поспілкувався на тему: «Як створити сучасну якісну і модну молодіжну радіостанцію»
Завершився чат з Антоном Цесликом
Завершився чат з Антоном Цесликом

14 листопада о 13.00 на http://chat.detector.media відбулася чат-конференція за участю генерального продюсера радіостанції  Kiss FM Антона Цеслика на тему: «Як створити сучасну якісну і модну молодіжну радіостанцію».

 

До обговорення пропонувалися питання: нерадійні проекти Kiss FM - букінг діджеїв та магазин музичних інструментів; нові молодіжні проекти на радіо і плани на майбутнє та ін.

 

Повну версію чату читайте на «Детектор медіа» найближчими днями.

 

Біографічна довідка:

 

Антон Цеслик народився у 1979 році у Дніпропетровську.

 

Радіокар'єру розпочав у 1994 гоці на посаді  звукооператора. Пізніше працював на радіостанціях  Magic Radio, Power FM, «Хіт FM», радіо «Шансон», «Русское радио».

 

З 2002 року очолює молодіжну радіостанцію  Kiss FM.

 

Одружений.  У 2008-му став батьком. Їздить виключно на джипах. Любить дайвінг  під час відпустки, а музику - повсякчас. 

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10730
Коментарі
5
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Роман Ткач
3817 дн. тому
Здраствуйте Антон! Интерует такой вопрос... Как молодым диджеям можно пробится к Вам на радиостанцию, что бы иметь сообственное ефирное время для проведения своего радиошоу? Допустим продолжительностью в один час, частотой 1 раз в 2 недели. Когда появляется "окно” в ефирном времени, как можна о нём узнать?
Майк
3818 дн. тому
Які радіо проекти, крім вашого, вам подобаються з професійної точки зору? Це можуть будуть наші й закордонні. В одному з інтерв'ю Ви говорили про перспективи розвитку КІSS FM на російському ринку, що зроблено чи робиться у цьому напрямку?
Исаева
3818 дн. тому
Здравствуйте! Подскажите, слушают ли действительно радиостанцию в Интернете? Как много людей? Потому что слышны голоса тех, кто говорит, что радио не может зарабатывать в Интернете. Но ведь заработок в Интернете - это не только слушание? В общем, какой-то хаос получается. Пытаюсь для себя разобраться. Спасибо большое заранее!
Андрей
3818 дн. тому
Антон, как-то Вы сказали, что музыкальную сетку Киса определяет "вкус одного человека", то есть, Ваш. А как тогда попасть на Кисс со своим треком молодому диджею, есть куда писать? И что, если при знакомстве сработает так называемый "человеческий фактор", и часто ли такое случалось при отборе трек-листа для радио? Спасибо
Natalka_Verno
3818 дн. тому
Антоне, вітаю. Як Ви вважаєте, наскільки перспективно сьогодні розвивати в українському радіопросторі непопулярні формати, наприклад, створити радіостанцію хіп-хоп музики, етно чи джаз-фанку? Чи є в Україні аудиторія для цих музичних ніш, щоб запуск подібного радіо був комерційно виправданий? Вдячна за відповідь
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду