detector.media
08.11.2013 10:31
Григорій Шверк залишає UMH
Григорій Шверк залишає UMH

Перший віце-президент UMH Group Григорій Шверк залишає медіахолдинг після завершення угоди з купівлі UMH Group групою компаній СЄПЕК (ВЕТЭК) Сергія Курченка. Про це він повідомив на своїй сторінці у Facebook.

 

«Чи міг хтось 19 років тому, коли ми реєстрували підприємство з романтичною назвою «Фламенко» (перший видавець тоді чорно-білої газети «Теленеделя» в Харкові), уявити, у що це все перетвориться? Хіба що Боря. Тим, що ми побудували за ці роки, можна пишатися, в усякому разі, я пишаюся», - написав він.

 

Пан Шверк курував юридичні та корпоративні питання в UMH. З 1997 року був віце-президентом «Українського медіахолдингу» (UMH group).

 

Нагадаємо, 5 листопада власник групи компаній СЄПЕК (ВЕТЭК) Сергій Курченко і засновник, президент UMH group Борис Ложкін оголосили про дострокове закриття угоди з купівлі компаніями пана Курченка 99,9% акцій UMH group. Зі своїх посад у медіа холдингу вже пішли сам Борис Ложкін, і його дружина, керівник сегменту ділових медіа UMH Надія Шаломова, а також директор з маркетингу Олена Мартинова.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY