У Шустера говоритимуть про футбол «Україна-Польща»

У Шустера говоритимуть про футбол «Україна-Польща»

11 Жовтня 2013
6869
11 Жовтня 2013
15:02

У Шустера говоритимуть про футбол «Україна-Польща»

6869
У Шустера говоритимуть про футбол «Україна-Польща»
У Шустера говоритимуть про футбол «Україна-Польща»

11 жовтня темою випуску соціально-політичного ток-шоу «Шустер Live» буде  «Без права на помилку. Зовсім не сусідська битва між Україною та Польщею на харківському стадіоні». Про це повідомляє прес-служба каналу «Інтер», на якому виходить програма.

 

Гостями ефіру стануть: головний тренер ФК «Арсенал» (Київ) Юрій Бакалов, заслужений тренер України з футболу Володимир Мунтян, заслужений тренер України з футболу, головний тренер Національної збірної України з футболу (2001-2003) Леонід Буряк, а також генеральний директор інформагентства «Інтерфакс-Україна» Олександр Мартиненко, воротар, срібний призер молодіжного чемпіонату Європи 2006 Олександр Рибка та делегат УЄФА (1993-2007), президент футбольної асоціації арбітрів України (1998-1998) Костянтин Віхров.

 

«Шустер Live» вийде в ефір у звичному слоті о 20.30.

 

Нагадаємо, пряму телетрансляцію футбольного матчу відбіркового етапу Чемпіонату світу 2014 між збірними Польщі та України вестиме канал «Інтер».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6869
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду