«Плюсплюс» наступного року хоче досягти частки 1% і вийти в нуль

«Плюсплюс» наступного року хоче досягти частки 1% і вийти в нуль

28 Серпня 2013
7738
28 Серпня 2013
14:45

«Плюсплюс» наступного року хоче досягти частки 1% і вийти в нуль

7738
За рік існування частка каналу зросла удвічі, покриття – в 1,7 разу, розповіла Іванна Найда
«Плюсплюс» наступного року хоче досягти частки 1% і вийти в нуль
«Плюсплюс» наступного року хоче досягти частки 1% і вийти в нуль

Наступного року сімейний телеканал «Плюсплюс» групи «1+1 медіа» хоче досягти частки 1% (аудиторія 18-54 у містах з населенням 50 тис.+) і вийти в точку беззбитковості. Про такі плани повідомила генеральний продюсер «Плюсплюс» Іванна Найда на презентації 28 серпня.

 

За словами пані Найди, за перший рік існування (канал вийшов в ефір 4 серпня 2012 року) «Плюсплюс» збільшив частку удвічі: з 0,35% у серпні 2012-го до 0,71% у травні 2013-го (аудиторія 18-54 у містах з населенням 50 тис.+). Частка дитячої аудиторії (4-14 у містах «50 тис.+») зросла за цей же період з 1,49% до 5,99%.

 

«Зараз ми входимо в новий сезон, розробляємо бюджет. Очевидно, що від того, що в нас буде в новому сезоні, що ми купимо, буде залежати те, чого ми хочемо досягти. Очевидно, що ми хочемо більше 1% на наступний рік», - повідомила пані Найда.

 

Іванна Найда

 

Також за рік в 1,7 разу зросло покриття каналу: з 35% до 61%. До кінця 2013 року «Плюсплюс» хоче мати покриття 65%,уточнила пані Найда.

 

За словами виконавчого директора каналу Дмитра Зубка, основне поле для розширення покриття - кабельні оператори. «У нас від початку був ефір лише в Київській та Хмельницькій областях, що давало 35%, а також супутник. Покриття зросло за рахунок додаткового входження в кабельні мережі по всій Україні. Додався також ефір у Дніпропетровську (27 канал), Запоріжжі та Маріуполі. Це ефірні місцеві телекомпанії, з якими ми провели переговори і вони тепер показують "Плюсплюс" до 20 годин на добу», - розповів пан Зубко.

 

Дмитро Зубко

 

Своїм головним конкурентом «Плюсплюс» вважає канал «Піксель» групи «Інтер». «У каналу "Піксель" кращі показники. Але є об'єктивні причини, чому це так: канал "Піксель" має більше покриття, ніж ми, а крім того він на ринку на півроку довше», - пояснила пані Найда.

 

Свого бюджету «Плюсплюс» не розголошує. «Мета каналу - стати якщо не прибутковим, то не працювати в мінус. Я вважаю, що для каналу, який на ринку один рік, це досягнення буде дуже хорошим», - зазначила генеральний продюсер.

 

Наступного року пані Найда хоче запустити на «Плюсплюс» два-три нові проекти, скоріш за все, неанімаційні, інтерактивні. «Я думаю, що це будуть ведучі, з якими можна розмовляти, куди можна написати, намалювати, поговорити, які можуть приїхати до тебе в гості», - планує генпродюсер.

 



Нагадаємо, у новому осінньому телесезоні «Плюсплюс» запускає анімаційні дитячі проекти «Казка з татом» і «Корисні підказки».

 

«Детектор медіа»

 

Фото надані прес-службою каналу

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7738
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Богдан
40 дн. тому
Ностальгія
pixel
3903 дн. тому
У канала "Піксель" вже немає Стрюкова. Так що шанси є! Інерція закінчиться і ви будете в плюсі ;)
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду