detector.media
28.08.2013 14:45
«Плюсплюс» наступного року хоче досягти частки 1% і вийти в нуль
«Плюсплюс» наступного року хоче досягти частки 1% і вийти в нуль
За рік існування частка каналу зросла удвічі, покриття – в 1,7 разу, розповіла Іванна Найда

Наступного року сімейний телеканал «Плюсплюс» групи «1+1 медіа» хоче досягти частки 1% (аудиторія 18-54 у містах з населенням 50 тис.+) і вийти в точку беззбитковості. Про такі плани повідомила генеральний продюсер «Плюсплюс» Іванна Найда на презентації 28 серпня.

 

За словами пані Найди, за перший рік існування (канал вийшов в ефір 4 серпня 2012 року) «Плюсплюс» збільшив частку удвічі: з 0,35% у серпні 2012-го до 0,71% у травні 2013-го (аудиторія 18-54 у містах з населенням 50 тис.+). Частка дитячої аудиторії (4-14 у містах «50 тис.+») зросла за цей же період з 1,49% до 5,99%.

 

«Зараз ми входимо в новий сезон, розробляємо бюджет. Очевидно, що від того, що в нас буде в новому сезоні, що ми купимо, буде залежати те, чого ми хочемо досягти. Очевидно, що ми хочемо більше 1% на наступний рік», - повідомила пані Найда.

 

Іванна Найда

 

Також за рік в 1,7 разу зросло покриття каналу: з 35% до 61%. До кінця 2013 року «Плюсплюс» хоче мати покриття 65%,уточнила пані Найда.

 

За словами виконавчого директора каналу Дмитра Зубка, основне поле для розширення покриття - кабельні оператори. «У нас від початку був ефір лише в Київській та Хмельницькій областях, що давало 35%, а також супутник. Покриття зросло за рахунок додаткового входження в кабельні мережі по всій Україні. Додався також ефір у Дніпропетровську (27 канал), Запоріжжі та Маріуполі. Це ефірні місцеві телекомпанії, з якими ми провели переговори і вони тепер показують "Плюсплюс" до 20 годин на добу», - розповів пан Зубко.

 

Дмитро Зубко

 

Своїм головним конкурентом «Плюсплюс» вважає канал «Піксель» групи «Інтер». «У каналу "Піксель" кращі показники. Але є об'єктивні причини, чому це так: канал "Піксель" має більше покриття, ніж ми, а крім того він на ринку на півроку довше», - пояснила пані Найда.

 

Свого бюджету «Плюсплюс» не розголошує. «Мета каналу - стати якщо не прибутковим, то не працювати в мінус. Я вважаю, що для каналу, який на ринку один рік, це досягнення буде дуже хорошим», - зазначила генеральний продюсер.

 

Наступного року пані Найда хоче запустити на «Плюсплюс» два-три нові проекти, скоріш за все, неанімаційні, інтерактивні. «Я думаю, що це будуть ведучі, з якими можна розмовляти, куди можна написати, намалювати, поговорити, які можуть приїхати до тебе в гості», - планує генпродюсер.

 



Нагадаємо, у новому осінньому телесезоні «Плюсплюс» запускає анімаційні дитячі проекти «Казка з татом» і «Корисні підказки».

 

«Детектор медіа»

 

Фото надані прес-службою каналу

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY