Super Radio запустило новий сезон з програмами Балашова і Мазура

Super Radio запустило новий сезон з програмами Балашова і Мазура

27 Серпня 2013
9154
27 Серпня 2013
18:00

Super Radio запустило новий сезон з програмами Балашова і Мазура

9154
Super Radio запустило новий сезон з програмами Балашова і Мазура
Super Radio запустило новий сезон з програмами Балашова і Мазура

19 серпня радіомережа Super Radio запустила новий сезон. Про це йдеться в повідомленні радіостанції.

 

В ефір вийшов новий інформаційний проект «Новини одним рядком», у межах якого протягом хвилини слухачів знайомлять з максимальною кількістю актуальних новин з різних галузей.

 

З 19 серпня щодня по буднях у ранковому ефірі почав виходити авторський проект бізнесмена Геннадія Балашова «Психологія грошей», який у минулому виходив на «Бізнес-радіо». У програмі ведучий розповідає про фінансові тенденції у світі і навчає слухачів використовувати їх у власних цілях. За даними прес-служби радіостанції, пана Балашова на Super Radio привабила можливість працювати з великою мережею.

 

Також у новому сезоні радіо виходить проект Super Strong. По понеділках і четвергах у студії програми з'являється ведучий - український спортсмен, бодібілдер Тимур Мазур. Він дає відповіді на «життєві питання» слухачів, що стосуються фізичної форми і здорового способу життя. Формат програми - радіокурс.

 

Слоган нового сезону - «Кожна хвилина для вашого успіху». Зі слів програмного директора радіомережі Юлії Білової, Super Radio розвивається і прагне дати слухачам не лише чудову, сильну музику й оперативну необхідну інформацію, а й контент, що скеровує слухачів на досягнення успіху.

 

 

Нагадаємо, Super Radio - це радіомережа, яку розвиває компанія «Новий обрій». У березні 2011 року нікому невідомий до цього «Новий обрій» виграв на конкурсі Нацради з питань телебачення і радіомовлення усі 55 частот, на які претендував. У вересні 2011 року Super Radio розпочало тестове мовлення. У 2012-му радіокомпанія виграла ще дві частоти. Директор радіомережі - Олексій Карпенко. Кінцевого власника компанія не розголошує.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9154
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду