detector.media
27.08.2013 18:00
Super Radio запустило новий сезон з програмами Балашова і Мазура
Super Radio запустило новий сезон з програмами Балашова і Мазура

19 серпня радіомережа Super Radio запустила новий сезон. Про це йдеться в повідомленні радіостанції.

 

В ефір вийшов новий інформаційний проект «Новини одним рядком», у межах якого протягом хвилини слухачів знайомлять з максимальною кількістю актуальних новин з різних галузей.

 

З 19 серпня щодня по буднях у ранковому ефірі почав виходити авторський проект бізнесмена Геннадія Балашова «Психологія грошей», який у минулому виходив на «Бізнес-радіо». У програмі ведучий розповідає про фінансові тенденції у світі і навчає слухачів використовувати їх у власних цілях. За даними прес-служби радіостанції, пана Балашова на Super Radio привабила можливість працювати з великою мережею.

 

Також у новому сезоні радіо виходить проект Super Strong. По понеділках і четвергах у студії програми з'являється ведучий - український спортсмен, бодібілдер Тимур Мазур. Він дає відповіді на «життєві питання» слухачів, що стосуються фізичної форми і здорового способу життя. Формат програми - радіокурс.

 

Слоган нового сезону - «Кожна хвилина для вашого успіху». Зі слів програмного директора радіомережі Юлії Білової, Super Radio розвивається і прагне дати слухачам не лише чудову, сильну музику й оперативну необхідну інформацію, а й контент, що скеровує слухачів на досягнення успіху.

 

 

Нагадаємо, Super Radio - це радіомережа, яку розвиває компанія «Новий обрій». У березні 2011 року нікому невідомий до цього «Новий обрій» виграв на конкурсі Нацради з питань телебачення і радіомовлення усі 55 частот, на які претендував. У вересні 2011 року Super Radio розпочало тестове мовлення. У 2012-му радіокомпанія виграла ще дві частоти. Директор радіомережі - Олексій Карпенко. Кінцевого власника компанія не розголошує.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY