Завершився чат з Олексієм Мустафіним

Завершився чат з Олексієм Мустафіним

22 Серпня 2013
9905
22 Серпня 2013
12:00

Завершився чат з Олексієм Мустафіним

9905
Тема - плани телеканалу «Мега» на новий сезон
Завершився чат з Олексієм Мустафіним
Завершився чат з Олексієм Мустафіним

22 серпня на http://chat.detector.media відбулася чат-конференція з генеральним директором телеканалу «Мега» Олексієм Мустафіним на тему: «Плани телеканалу "Мега" на новий сезон».

 

До обговорення пропонуються питання: які плани вдалося реалізувати генеральному директору з моменту призначення, які нові проекти побачить глядач «Меги» восени, на що робитиме ставку менеджмент каналу у новому сезоні та інші.

 

Повну версію чату читайте найближчими днями на ТК.

 

Біографічна довідка:

Олексій Мустафін з листопада 1993 р. - працював журналістом у виданні «УНІАН-тижневик», газетах «Пост-Поступ», «День».

 

Із листопада 1994 до кінця 1997 р. - в журналістській команді, яка створювала інформаційно-аналітичну телепрограму «Післямова» Олександра Ткаченка.

 

У 1997 - працював завідувачем відділу міжнародних новин в ТСН на телеканалі «1+1».

 

Із січня 1998 р. - заступник шеф-редактора, у 2001-2005 рр. - шеф-редактор служби новин телеканалу «Інтер».

 

Автор програми «Післязавтра» (2003-2005).

 

З січня 2006 до квітня 2011 р. - заступник голови правління з інформаційного мовлення телеканалу СТБ, головний редактор, керівник програми новин «Вікна».

 

За цей час «Вікна» чотири рази - у 2007, 2009, 2010, 2011 роках - отримували премію «Телетріумф» як краща новинна програма на українському телебаченні. 2007-го «Вікна» стали володарем премії «Фаворит телепреси», а 2008-го цю премію отримала програма «За вікнами».

 

З травня 2011 до лютого 2013 р. - очолював департамент документальних і публіцистичних проектів СТБ.

 

Автор фільмів «2004» і «Майже доросла. Щоденник двадцятирічної» (останній отримав премію «Телетріумф» як найкращий телевізійний документальний фільм 2011 року). Автор книжки «Справжня історія Стародавнього світу» (2013).

 

З березня 2013 р. - генеральний директор телеканалу  «Мега».

 

В якості журналіста співпрацював з тижневиком «Дзеркало тижня».

 

У лавах СДПУ(О) - з часу заснування партії.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9905
Коментарі
9
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Светлана
3900 дн. тому
Раньше на "Меге" были прекрасные собственные проекты "Скарби України", "Україна. Забута історія". Куда они пропали и почему? Кто автор этих проектов? Их можно как-то найти в интернете?
Анна
3900 дн. тому
Алексей, планируете ли Вы запустить на Мега свои документальные проекты? Сейчас что-нибудь снимаете? Какие творческие планы?
Олег
3900 дн. тому
Почему сняли с эфира квалификации Формулы-1? И когда вы собираетесь их вернуть??? И когда вернется Подзигун??????
Олег
3900 дн. тому
Два роки тому Мега став кращим пізнавальним каналом України. Рік тому кращим кабельним каналом України. Які плани зараз ?
Антоніна
3900 дн. тому
Що "Мега" запланував у новому сезоні з власних проектів? І чи будете готувати формати на продаж? Чи вдалось продати минулорічні формати?
сотрудник
3901 дн. тому
Так Стрюков всю работу сделал. Интересно, хоть спасибо скажет? ;)
Олексій Мазур, Дніпропетровськ
3901 дн. тому
Н а"Мезі" забагато "руского міра" і совка: передач, які присвячені висвітленням подій російської історії, російських історичних постатей. Також забагато "хроніки політбюро ЦК КПСС": розповідей про діячів радянськорї доби: від Леніна до Косигіна і пізніше. Нещодавно додалося "Зроблено в СССР". Може досить цього? А як щодо НОВИХ циклів передач про Україну? Чи на це у каналу немає грошей? Тоді в чому ваша місія як керівника? Отримувати зарплату не просуваючи канал вперед? Змініть назву на МЕГА-совок, це більше підходить до ефірного наповнення каналу.
Олексій Мазур, Дніпропетровськ
3901 дн. тому
Разом зі своїм переходом на "Мегу" ви прихопили передачі, які йшли раніше на СТБ, зокрема "У пошуках пригод", "У пошуках істини" та інші. Це і все ваше керівництво на новому каналі? Всі новації програмної концепції? А що ще ви робите як керівник? Про що думаєте? Чи не збираєтеся перетаскати на "Мегу" і "Слідство вели з Леонідом Каневським", адже свого часу цей цикл також йшов на СТБ, а зараз на "Інтері"? Це я до того, що ви не запропонували нічого нового по суті. Ви не розвиваєте канал, а лише крутите на новому робочому місці старі касети, які вам особисто подобаються. До того ж, "У пошуках пригод", окрім того що це повтор - так ще й дуже нудна програма. Вона не призначена для повторів. Вони їй суворо протипоказані. Занадто вже все розтянуто і мляво як і її ведучий Михайло Кожухов - колишній прес-секретар Путіна. Навіює нудьгу.
Сергей
3901 дн. тому
Посмотрел программную сетку канала - ничего не поменялось с начала года. Ни одной новой программы, ни одной замены в сетке. Нет идей или зачем менять?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду