Канал «Україна»: новий сезон програми «Критична точка» в ефірі з 5 серпня

Канал «Україна»: новий сезон програми «Критична точка» в ефірі з 5 серпня

30 Липня 2013
8468

Канал «Україна»: новий сезон програми «Критична точка» в ефірі з 5 серпня

8468
ПРЕС-РЕЛІЗ
Канал «Україна»: новий сезон програми «Критична точка» в ефірі з 5 серпня
Канал «Україна»: новий сезон програми «Критична точка» в ефірі з 5 серпня

У понеділок 5 серпня в ефірі телеканалу «Україна» стартує новий сезон проекту «Критична точка». Програма журналістських розслідувань, як і раніше, виходитиме щодня по буднях о 16.00. Хронометраж кожного випуску - до 50 хвилин.

 

«Критична точка» - це програма про простих людей, які борються з несправедливістю, з халатністю і бандитизмом, зарозумілістю та егоїзмом, про людей, які, незважаючи на труднощі, самостійно знаходять рішення у складних ситуаціях і виходять з них переможцями.

 

Як і в попередньому сезоні, глядачів програми чекають відверті історії, розслідування та ексклюзивні кадри. Рубрики «Секретна порада» і «Критичне відео», які з'явилися на початку року, продовжують розвиватися. Наприклад 22 липня «Критична точка» оголосила початок збору матеріалів у рубрику «Критичне відео». Кожна небайдужа людина може завантажити своє відео за допомогою відеосервісу YouTube у закритому доступі і, потім, надіслати посилання на поштову скриньку програми: kt@trkua.tv або в особисті повідомлення групи проекту «Критична точка» у соціальній мережі «ВКонтакте» (https://vk.com/krytychnatochka).

 

Ігор Золотаревський, директор департаменту інформаційного мовлення телеканалу «Україна»: «Програма «Критична точка» більше п'яти років допомагає людям, на конкретних прикладах показуючи, що тільки активна соціальна позиція звичайних громадян, - це спосіб змінити своє життя на краще. У новому сезоні «Критична точка» стане інтерактивним проектом: будь-яка людина, якій не байдужа доля близьких, друзів, колег, і всіх українців, зможе показати відзняте їм відео в ефірі каналу «Україна». Ми чекаємо відео не тільки несправедливості, яка твориться чиновниками, бандитами, а часто і тими, хто покликаний стояти на сторожі закону, але також і приклади доблесті, сміливості та небайдужості простих людей».

 

Нагадаємо, у червні 2013 року промо-кампанія програми «Критична точка» телеканалу «Україна» зайняла друге місце на міжнародному конкурсі The PromaxBDA Promotion, Marketing and Design Award у категорії, що представляє промо-кампанії суспільно-соціальних програм (Public Service Announcement Campaign).

 

Дивіться програму журналістських розслідувань «Критична точка» на телеканалі «Україна» з понеділка по п'ятницю о 16.00.

 

Прес-служба каналу «Україна»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
Прес-служба каналу «Україна»
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8468
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду