detector.media
30.07.2013 12:25
Канал «Україна»: новий сезон програми «Критична точка» в ефірі з 5 серпня
Канал «Україна»: новий сезон програми «Критична точка» в ефірі з 5 серпня
ПРЕС-РЕЛІЗ

У понеділок 5 серпня в ефірі телеканалу «Україна» стартує новий сезон проекту «Критична точка». Програма журналістських розслідувань, як і раніше, виходитиме щодня по буднях о 16.00. Хронометраж кожного випуску - до 50 хвилин.

 

«Критична точка» - це програма про простих людей, які борються з несправедливістю, з халатністю і бандитизмом, зарозумілістю та егоїзмом, про людей, які, незважаючи на труднощі, самостійно знаходять рішення у складних ситуаціях і виходять з них переможцями.

 

Як і в попередньому сезоні, глядачів програми чекають відверті історії, розслідування та ексклюзивні кадри. Рубрики «Секретна порада» і «Критичне відео», які з'явилися на початку року, продовжують розвиватися. Наприклад 22 липня «Критична точка» оголосила початок збору матеріалів у рубрику «Критичне відео». Кожна небайдужа людина може завантажити своє відео за допомогою відеосервісу YouTube у закритому доступі і, потім, надіслати посилання на поштову скриньку програми: kt@trkua.tv або в особисті повідомлення групи проекту «Критична точка» у соціальній мережі «ВКонтакте» (https://vk.com/krytychnatochka).

 

Ігор Золотаревський, директор департаменту інформаційного мовлення телеканалу «Україна»: «Програма «Критична точка» більше п'яти років допомагає людям, на конкретних прикладах показуючи, що тільки активна соціальна позиція звичайних громадян, - це спосіб змінити своє життя на краще. У новому сезоні «Критична точка» стане інтерактивним проектом: будь-яка людина, якій не байдужа доля близьких, друзів, колег, і всіх українців, зможе показати відзняте їм відео в ефірі каналу «Україна». Ми чекаємо відео не тільки несправедливості, яка твориться чиновниками, бандитами, а часто і тими, хто покликаний стояти на сторожі закону, але також і приклади доблесті, сміливості та небайдужості простих людей».

 

Нагадаємо, у червні 2013 року промо-кампанія програми «Критична точка» телеканалу «Україна» зайняла друге місце на міжнародному конкурсі The PromaxBDA Promotion, Marketing and Design Award у категорії, що представляє промо-кампанії суспільно-соціальних програм (Public Service Announcement Campaign).

 

Дивіться програму журналістських розслідувань «Критична точка» на телеканалі «Україна» з понеділка по п'ятницю о 16.00.

 

Прес-служба каналу «Україна»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY