UBR тестуватиме свою аудиторію на  проектах Савіка Шустера

UBR тестуватиме свою аудиторію на проектах Савіка Шустера

17 Липня 2013
7813
17 Липня 2013
11:28

UBR тестуватиме свою аудиторію на проектах Савіка Шустера

7813
UBR тестуватиме свою аудиторію на  проектах Савіка Шустера
UBR тестуватиме свою аудиторію на  проектах Савіка Шустера

Телеканал UBR придбав у «Савік Шустер студія» п'ять повторів випусків «Шустер LIFE. Адреналін» і намагатиметься показом програми оцінити потенціал власної аудиторії. Про це «Детектор медіа» розказав генеральний продюсер каналу Сергій Логунов.

 

За його словами, проект виходить  в ефір з 15 липня  упродовж тижня. Нагадаємо, прем'єрні випуски «Шустер LIFE. Адреналін» виходили в ефірі Першого національного. Втім  поки що перемовин про перехід проекту на UBR поки що не йдуть.

 

«Ми просто звернулись до «Савік Шустер студія» з проханням надати 5 випусків програми, для показу цього  дуже якісного, важливого та цікавого проекту в ефірі нашого каналу. Студія пішла нам на зустріч, і ми їй неймовірно вдячні», - зазначив пан Логунов.

 

За словами генпродюсера каналу, таким чином менеджмент намагається оцінити аудиторію, яка є у UBR, масштаб її зростання та уподобання.

 

«Це надзвичайно важлива інформація в контексті підготовки до створення нового каналу «ВестиТВ». Як результат показники каналу UBR  зросли, у понеділок канал отримав найвищі показники вечірнього прийму за всі роки мовлення UBR. А у вівторок, по оперативним даним у нас були найкращі показники за день за весь 2013 рік по аудиторіям 18+50+ та 18+, що дозволило вдруге за місяць обійти такі канали як ТВі та «Ера», - додав він.

 

Окрім «Шустер LIFE. Адреналін», за словами Сергія Логунова, канал запустив  лінійку документальних фільмів історичної тематики в ранці, переформатував новини, «які сьогодні вже дають нам вагомі показники». « Надалі ми будемо продовжувати насичувати сітку каналу новим продуктом, про що будемо повідомляти широку аудиторію», - сказав генпродюсер UBR.

 

Нагадаємо,  власником і генеральним директором каналу UBR став керівник газети «Вести» Ігор Гужва. Тепер UBR буде переформатовано на «Вести TV». 

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7813
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду