detector.media
17.07.2013 11:28
UBR тестуватиме свою аудиторію на проектах Савіка Шустера
UBR тестуватиме свою аудиторію на  проектах Савіка Шустера

Телеканал UBR придбав у «Савік Шустер студія» п'ять повторів випусків «Шустер LIFE. Адреналін» і намагатиметься показом програми оцінити потенціал власної аудиторії. Про це «Детектор медіа» розказав генеральний продюсер каналу Сергій Логунов.

 

За його словами, проект виходить  в ефір з 15 липня  упродовж тижня. Нагадаємо, прем'єрні випуски «Шустер LIFE. Адреналін» виходили в ефірі Першого національного. Втім  поки що перемовин про перехід проекту на UBR поки що не йдуть.

 

«Ми просто звернулись до «Савік Шустер студія» з проханням надати 5 випусків програми, для показу цього  дуже якісного, важливого та цікавого проекту в ефірі нашого каналу. Студія пішла нам на зустріч, і ми їй неймовірно вдячні», - зазначив пан Логунов.

 

За словами генпродюсера каналу, таким чином менеджмент намагається оцінити аудиторію, яка є у UBR, масштаб її зростання та уподобання.

 

«Це надзвичайно важлива інформація в контексті підготовки до створення нового каналу «ВестиТВ». Як результат показники каналу UBR  зросли, у понеділок канал отримав найвищі показники вечірнього прийму за всі роки мовлення UBR. А у вівторок, по оперативним даним у нас були найкращі показники за день за весь 2013 рік по аудиторіям 18+50+ та 18+, що дозволило вдруге за місяць обійти такі канали як ТВі та «Ера», - додав він.

 

Окрім «Шустер LIFE. Адреналін», за словами Сергія Логунова, канал запустив  лінійку документальних фільмів історичної тематики в ранці, переформатував новини, «які сьогодні вже дають нам вагомі показники». « Надалі ми будемо продовжувати насичувати сітку каналу новим продуктом, про що будемо повідомляти широку аудиторію», - сказав генпродюсер UBR.

 

Нагадаємо,  власником і генеральним директором каналу UBR став керівник газети «Вести» Ігор Гужва. Тепер UBR буде переформатовано на «Вести TV». 

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY