Борис Ложкін: Рекламний ринок уже вийшов на докризовий рівень

Борис Ложкін: Рекламний ринок уже вийшов на докризовий рівень

3 Червня 2013
5274
3 Червня 2013
17:51

Борис Ложкін: Рекламний ринок уже вийшов на докризовий рівень

5274
Борис Ложкін: Рекламний ринок уже вийшов на докризовий рівень
Борис Ложкін: Рекламний ринок уже вийшов на докризовий рівень

Президент UMH Group Борис Ложкін вважає, що рекламний ринок вже вийшов на докризовий рівень і продовжить зростання. Як повідомляє прес-служба UMH Group, про це пан Ложкін сказав 3 червня на відкриті щорічного Конгресу Всесвітньої асоціації видавців газет та новин (WAN IFRA) у Бангкоку.

 

За словами Бориса Ложкіна, найбільшими ринками на пострадянському просторі залишаються Росія, з 85% від загального обсягу ринку, й Україна. Як і раніше, найбільш динамічним залишається інтернет-сегмент, який уже випередив друк і вийшов на друге місце за обсягом рекламних бюджетів після телебачення. Серед топ-10 друкованих брендів, як і раніше, лідирують видання з пострадянським минулим - це «Антенна», «Комсомольская правда» й «Аргументы и Факты». У десятку також увійшов один український бренд - «Теленеделя».

 

«Цього року Росія, практично переступивши стомільйонний рубіж, стає найбільш динамічним гравцем щодо зростання абонентської бази в інтернеті, що робить її одним з найпривабливіших інвестиційних майданчиків. Та ж тенденція характерна для другого за величиною ринку - України», - сказав Борис Ложкін.

 

Проте, на думку пана Ложкіна, основою бізнес-моделі залишаються традиційні друковані медіа, а інтернет на сьогоднішній день більше вимагає субсидування, ніж приносить прибутків.

 

«Світ стоїть на порозі інформаційного буму. Вихід Google glass - це початок нового переформатування ринку. Екрани будуть скрізь - від автомобіля до холодильника. Розвага буде цілодобово і в будь-якій точці - це виклик і можливості. І на цьому потрібно бути готовим заробляти», - зазначив президент UMH Group.

 

Кожного року Конгрес Всесвітньої асоціації видавців газет та новин збирає більше 1000 управлінців і головних редакторів з Північної та Південної Америки, Європи, Азії, Африки та Австралії для обговорення і обміну досвідом у сфері медіа. Цього року найбільш обговорюваною темою Конгресу стали нові медіа, інновації та взаємодія між різними платформами.

 

Нагадаємо, минулого року Конгрес WAN-IFRA проходив у Києві.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5274
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долгоруков
3992 дн. тому
И что это означает? Это значит всего навсего лишь оптимизм среди заказчиков. Вот и все. Но этот оптимизм очень быстро закончится , потому что от рекламы у конечного потребителя больше денег не станет и работа не появиться. Так же как и у заморских шарашек типа вашей. Бездельник иди работай. Торгуй, у станка стой, считай деньги. Бакалейщик ленивый.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду