Сьогодні на ТВі відбудеться прем’єра спортивного тижневика «Ґран-прі»

Сьогодні на ТВі відбудеться прем’єра спортивного тижневика «Ґран-прі»

23 Травня 2013
6244
23 Травня 2013
16:05

Сьогодні на ТВі відбудеться прем’єра спортивного тижневика «Ґран-прі»

6244
Сьогодні на ТВі відбудеться прем’єра спортивного тижневика «Ґран-прі»
Сьогодні на ТВі відбудеться прем’єра спортивного тижневика «Ґран-прі»

Сьогодні, 23 травня, на ТВі стартує перший випуск спортивного тижневика «Ґран-прі» із телеведучим Славою Вардою. Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

 

Нова 30-хвилинна програма вийде в ефір о 21.00. Спортивний проект ТВі розповідатиме про сенсації у світі спорту і  виходитиме щочетверга.

 

«Українське суспільство традиційно вболіває за великий спорт. При тому, зауважу, не лише у вітчизняній його царині. Другим беззаперечним фактом є допитливість нашої громади. І третє - переважна більшість серед такої «небайдужої» аудиторії одним з перших питань ставить грошове. Проект «Ґран-Прі», силами та досвідом своїх авторів в ефірі ТВі уніфікував цей часовий виклик. У кожному черговому числі ми підіймайтимемо три різних й воднораз вельми важливих для українського та світового спорту питання, щодо яких надаємо ексклюзивні коментарі з перших вуст», - сказав ведучий Слава Варда з приводу старту нового проекту на ТВі.

 

У перших трьох сюжетах програми йтиметься про парадокси прибутків тенісного спорту, таємниці бюджетів «Євробаскет-2015» та бізнес власників футбольних клубів.

 

«Принциповим є те, що взяті командою проекту у розробку теми - далеко не останні у стратегії соціально-економічного розвитку України. Ексклюзивність та джерела формування контенту спонукають замислитися. Відтак, нашу місію я вбачаю в інформуванні і допитливих уболівальників, і решти небайдужого товариства, про те, як саме великі гроші у великому спорті впливають на організацію життя у світі», - визначив телеведучий мету проекту.

 

Слава Варда - ведучий телеканалу ТВі. Закінчив Республіканське вище училище фізичної культури, майстер спорту з легкої атлетики. Працював на телеканалі «Спорт 1», Новому каналі, а також у проекті «Олімпійські пристрасті» на Першому національному і ведучим радіостанції «Europa Plus».

 

Як повідомляла «Детектор медіа», нову програму для каналу ТВі готує продюсерський центр «Автор продакшн».

 

Також на ТВі стартує 26 травня іще одна спортивна програма «Спорт на ТВі». Проект буде виходити щосуботи об 11.15. Вестиме програму Юлія Палько, у кожному випуску програми вона  розповідатиме глядачам про новий вид спорту.

 

Марія Задорожна для «Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6244
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду