Ганна Безлюдна хоче бачити «Інтер» суспільним телебаченням

Ганна Безлюдна хоче бачити «Інтер» суспільним телебаченням

21 Травня 2013
7111
21 Травня 2013
14:48

Ганна Безлюдна хоче бачити «Інтер» суспільним телебаченням

7111
Ганна Безлюдна хоче бачити «Інтер» суспільним телебаченням
Ганна Безлюдна хоче бачити «Інтер» суспільним телебаченням

Директор з розвитку Inter Media Group Ганна Безлюдна вважає, що «Інтер» може стати за змістом суспільним телебаченням. Про це вона сказала в інтерв'ю інтернет-агентству «Главком».

 

Пані Безлюдна переконана, що на «Інтері» має бути більше  суспільно значимих програм.

 

«Телебачення України - це телеканал "Інтер" і всі інші канали. Теж цікаві, успішні, різні, в тому числі і канали нашої групи, але, тим не менш, все-таки - інші. "Інтер" - це головний канал країни - з усіма наслідками, що випливають звідси, наслідками, обов'язками і позиціонуванням. "Інтер" має стати не просто першою кнопкою, він може стати за змістом суспільним телебаченням. У широкому сенсі цього слова. Ми давно і багато чуємо про те, що треба зробити суспільне телебачення, але його не буде найближчим часом, виходячи з реальності, а не з чиїхось бажань. Але телебачення може бути суспільним по суті, за наповненням», - сказала керівник Inter Media Group.

 

За її словами, сьогодні телебачення не може просто інформувати, розважати, транслювати серіали чи талант-шоу: «Канал може сам об'єднувати суспільство навколо якихось подій, він сам може створювати ці події. Це зараз і робить "Інтер". Ефект причетності - це важливо, як ніколи. Люди зараз роз'єднані, не вистачає почуття, що хтось тебе розуміє».

 

Як приклад успішних з огляду на таку концепцію програм Ганна Безулик назвала концерти «Победа. Одна на всех!», «Весна на Заречной улице» і фільм про співачку Квітку Цісик, які, за її словами, зібрали високу частку аудиторії каналу.

 

Як повідомляла «Детектор медіа», 14 лютого директором з розвитку компанії Inter Media Group була призначена Ганна Безлюдна, головою правління каналу «Інтер» став Єгор Бенкендорф, колишній генеральний директор Національної телекомпанії України, а ТОВ «Національні інформаційні системи» очолив Євгеній Кисельов.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7111
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
той, хто МОЖЕ, а не хоче
3994 дн. тому
Правильно сказала - головний КАНАЛ, до якого СТІКАЄ весь бруд країни. А всі інші - ТЕЛЕКАНАЛИ. Вчися хоч на старості, директор з розвитку каналізацій.
fcw
3995 дн. тому
А хто і за якими чинниками вигадав маячню, що "Інтер" - головний канал України?! Головний у чому?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду