detector.media
21.05.2013 14:48
Ганна Безлюдна хоче бачити «Інтер» суспільним телебаченням
Ганна Безлюдна хоче бачити «Інтер» суспільним телебаченням

Директор з розвитку Inter Media Group Ганна Безлюдна вважає, що «Інтер» може стати за змістом суспільним телебаченням. Про це вона сказала в інтерв'ю інтернет-агентству «Главком».

 

Пані Безлюдна переконана, що на «Інтері» має бути більше  суспільно значимих програм.

 

«Телебачення України - це телеканал "Інтер" і всі інші канали. Теж цікаві, успішні, різні, в тому числі і канали нашої групи, але, тим не менш, все-таки - інші. "Інтер" - це головний канал країни - з усіма наслідками, що випливають звідси, наслідками, обов'язками і позиціонуванням. "Інтер" має стати не просто першою кнопкою, він може стати за змістом суспільним телебаченням. У широкому сенсі цього слова. Ми давно і багато чуємо про те, що треба зробити суспільне телебачення, але його не буде найближчим часом, виходячи з реальності, а не з чиїхось бажань. Але телебачення може бути суспільним по суті, за наповненням», - сказала керівник Inter Media Group.

 

За її словами, сьогодні телебачення не може просто інформувати, розважати, транслювати серіали чи талант-шоу: «Канал може сам об'єднувати суспільство навколо якихось подій, він сам може створювати ці події. Це зараз і робить "Інтер". Ефект причетності - це важливо, як ніколи. Люди зараз роз'єднані, не вистачає почуття, що хтось тебе розуміє».

 

Як приклад успішних з огляду на таку концепцію програм Ганна Безулик назвала концерти «Победа. Одна на всех!», «Весна на Заречной улице» і фільм про співачку Квітку Цісик, які, за її словами, зібрали високу частку аудиторії каналу.

 

Як повідомляла «Детектор медіа», 14 лютого директором з розвитку компанії Inter Media Group була призначена Ганна Безлюдна, головою правління каналу «Інтер» став Єгор Бенкендорф, колишній генеральний директор Національної телекомпанії України, а ТОВ «Національні інформаційні системи» очолив Євгеній Кисельов.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY