Княжицький заявив, що Катеринчук повернули до Держреєстру у якості керівника ТВі за корупційною схемою

24 Квітня 2013
10496
24 Квітня 2013
15:25

Княжицький заявив, що Катеринчук повернули до Держреєстру у якості керівника ТВі за корупційною схемою

10496
Княжицький заявив, що Катеринчук повернули до Держреєстру у якості керівника ТВі за корупційною схемою

Народний депутат і екс-генеральний директор каналу ТВі Микола Княжицький впевнений, що Наталя Катеринчук внесена до Єдиного державного реєстру (ЄДР) юридичних осіб у якості керівника ТОВ «Телерадіокомпанія «Телерадіосвіт» незаконно, із застосуванням адмінресурсу або за допомогою корупції. Про це йдеться у блозі нардепа на «Українській правді».

 

Як повідомляла «Детектор медіа», сьогодні, 24 квітня, у Єдиному державному реєстрі (ЄДР) юридичних осіб знову змінили керівника ТОВ «Телерадіокомпанія «Телерадіосвіт»: замість Артема Шевченка у якості генерального директора зазначена Наталія Катеринчук.

 

«Незаконну вказівку внести Катеринчук ніби-то директором дав начальник міського департаменту реєстрації Олександр Борисович Барбелюк. Через хабар чи адмінресурс-не знаю. Ваажайте це моїм зверненням до органів МВС для розслідування цієї справи», - написав пан Княжицький.

 

Нагадаємо, сьогодні, 24 квітня, під час зіутрічі з журналістами ТВІ Микола Княжицький запевнив, що зміна керівництва на ТВі законна. Про це написав у Twitter журналіст Павло Шеремет. Нардеп також зазначив, що бізнесмена Костянтина Кагаловського немає серед засновників ТВі. За його словами, відповідно до даних державного Реєстру, засновниками ТОВ «Медіаінфо»  є «Вілкокс» із внеском у 50 грн. і компанія «Балмор» із внеском у 950 грн.  

 

Копії документів можна переглянути тут.

 

Як вже повідомляла «Детектор медіа», 23 квітня на офіційному сайті ТВі з'явилась інформація, що новим генеральним директором телеканалу ТВі став Артем Шевченко, який змінив у керівництві каналу Наталію Катеринчук. У повідомленні також йдеться, що новим інвестором каналу став американський бізнесмен Олександр Альтман.

 

Одночасно генеральний директор ТВі Наталія Катеринчук повідомила, що інформація про зміну керівництва каналу не відповідає дійсності, а власник ТВі Костянтин Кагаловський заявив про рейдерське захоплення каналу «за допомогою силових структур». Він заперечив продаж каналу і звинуватив Олександра Альтмана в підробці довіреності його компанії. Джерело «Детектор медіа» на каналі розповіло, що канал ТВі реструктуризував схему власності.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10496
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду