Ганна Безлюдна: завдання ТБ ширше, ніж інформування та розвага

9 Квітня 2013
7993
9 Квітня 2013
14:45

Ганна Безлюдна: завдання ТБ ширше, ніж інформування та розвага

7993
Ганна Безлюдна: завдання ТБ  ширше, ніж інформування та розвага

Директор з розвитку Inter Media Group Ганна Безлюдна задоволена показниками  прем'єрного показу документального фільму «Квітка. Голос у єдиному екземплярі», що відбувся 5 квітня. Про це йдеться у її коментарі, надісланому прес-службою

 

«Ми не сумнівалися в успіху фільму, тому що саме подібних проектів чекають сьогодні від телебачення мільйони людей Для дуже багатьох людей в нашій країні важлива історична пам'ять, глибокі емоційні переживання, усвідомлення того, що всі ми не чужі один одному», - сказала вона.

 

Пані Безлюдна вважає, що завдання телебачення «особливо головного каналу країни ( такий слоган нещодавно мав «Інтер» - ТК), набагато ширше, ніж інформування та розвага»: «Ми бачимо місію Inter Media Group, телеканалу «Інтер» у створенні об'єднуючих подій. Тому подібні проекти будуть з'являтися в нашому ефірі».

 

Нагадаємо, документальний фільм «Інтера»  присвячений пам'яті американської співачки українського походження Квітки Цісик.  Над фільмом працювали: генеральний продюсер проекту Ганна Безлюдна, головний редактор проекту Антон Нікітін, режисер-постановник Софія Чемерис, автори сценарію Леся Вакулюк і Наталя Ковальова, оператор-постановник Герман Федоренко.

 

Як писала «Детектор медіа», ефірному показу документального фільму «Квітка. Голос у єдиному екземплярі» вперше в історії телеканалу передувала прем'єра наживо. Стрічка взяла показники, що перевищили середні дані каналу.

 

«Детектор медіа»

 

Фото ДУСЯ

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7993
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Да..
4035 дн. тому
Безлюдная мудреет. Это радует.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду