detector.media
09.04.2013 14:45
Ганна Безлюдна: завдання ТБ ширше, ніж інформування та розвага
Ганна Безлюдна: завдання ТБ  ширше, ніж інформування та розвага

Директор з розвитку Inter Media Group Ганна Безлюдна задоволена показниками  прем'єрного показу документального фільму «Квітка. Голос у єдиному екземплярі», що відбувся 5 квітня. Про це йдеться у її коментарі, надісланому прес-службою

 

«Ми не сумнівалися в успіху фільму, тому що саме подібних проектів чекають сьогодні від телебачення мільйони людей Для дуже багатьох людей в нашій країні важлива історична пам'ять, глибокі емоційні переживання, усвідомлення того, що всі ми не чужі один одному», - сказала вона.

 

Пані Безлюдна вважає, що завдання телебачення «особливо головного каналу країни ( такий слоган нещодавно мав «Інтер» - ТК), набагато ширше, ніж інформування та розвага»: «Ми бачимо місію Inter Media Group, телеканалу «Інтер» у створенні об'єднуючих подій. Тому подібні проекти будуть з'являтися в нашому ефірі».

 

Нагадаємо, документальний фільм «Інтера»  присвячений пам'яті американської співачки українського походження Квітки Цісик.  Над фільмом працювали: генеральний продюсер проекту Ганна Безлюдна, головний редактор проекту Антон Нікітін, режисер-постановник Софія Чемерис, автори сценарію Леся Вакулюк і Наталя Ковальова, оператор-постановник Герман Федоренко.

 

Як писала «Детектор медіа», ефірному показу документального фільму «Квітка. Голос у єдиному екземплярі» вперше в історії телеканалу передувала прем'єра наживо. Стрічка взяла показники, що перевищили середні дані каналу.

 

«Детектор медіа»

 

Фото ДУСЯ

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY