Журнал «Футбол» почав випускати номери із рейтингами

27 Березня 2013
6424
27 Березня 2013
13:38

Журнал «Футбол» почав випускати номери із рейтингами

6424
Журнал «Футбол» почав випускати номери із рейтингами

Починаючи з березня і до кінця 2013 року в регулярних номерах журналу «Футбол» друкуватимуться рейтинги найкращих стадіонів, тренерів, футболістів, вболівальників тощо. Про це повідомляється на сайті видавничого підрозділу UMH Group.

 

Сьогодні, 27 березня, у продажу з'явився перший рейтинговий випуск журналу «Футбол». Редакція видання  визначила  50 кращих футболістів всіх часів.  Критеріями  відбору в ТОП-50 стали особисті заслуги і професійні досягнення спортсменів, йдеться на сайті UMH Group.

 

Головний редактор журналу «Футбол» Артем Франков не заперечує, що рейтинг кращих футболістів - суб'єктивний і що на такий крок редакція пішла свідомо. «50 кращих футболістів - суто суб'єктивні. Більш того, вони ще й підкреслено суб'єктивні - щоб спровокувати читацьку пам'ять і змусити вболівальників посперечатися з рейтингом», - сказав головред.

 

Нагадаємо, журнал «Футбол»  видається з 1997 року і виходить два рази на тиждень. Наклад одного номера в Україні - 99 100 примірників. «Футбол» входить в портфель брендів UMH Publishing, видавничого підрозділу UMHGroup.

 

 

«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6424
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду