detector.media
27.03.2013 13:38
Журнал «Футбол» почав випускати номери із рейтингами

Починаючи з березня і до кінця 2013 року в регулярних номерах журналу «Футбол» друкуватимуться рейтинги найкращих стадіонів, тренерів, футболістів, вболівальників тощо. Про це повідомляється на сайті видавничого підрозділу UMH Group.

 

Сьогодні, 27 березня, у продажу з'явився перший рейтинговий випуск журналу «Футбол». Редакція видання  визначила  50 кращих футболістів всіх часів.  Критеріями  відбору в ТОП-50 стали особисті заслуги і професійні досягнення спортсменів, йдеться на сайті UMH Group.

 

Головний редактор журналу «Футбол» Артем Франков не заперечує, що рейтинг кращих футболістів - суб'єктивний і що на такий крок редакція пішла свідомо. «50 кращих футболістів - суто суб'єктивні. Більш того, вони ще й підкреслено суб'єктивні - щоб спровокувати читацьку пам'ять і змусити вболівальників посперечатися з рейтингом», - сказав головред.

 

Нагадаємо, журнал «Футбол»  видається з 1997 року і виходить два рази на тиждень. Наклад одного номера в Україні - 99 100 примірників. «Футбол» входить в портфель брендів UMH Publishing, видавничого підрозділу UMHGroup.

 

 

«Детектор медіа»
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY