Сейлз-хаус Валерія Маштакова Media International Service вийшов на ринок Вірменії

Сейлз-хаус Валерія Маштакова Media International Service вийшов на ринок Вірменії

27 Березня 2013
8985
27 Березня 2013
10:58

Сейлз-хаус Валерія Маштакова Media International Service вийшов на ринок Вірменії

8985
З 1 квітня продаватиме рекламу на чотирьох загальнонаціональних вірменських телеканалах
Сейлз-хаус Валерія Маштакова Media International Service вийшов на ринок Вірменії
Сейлз-хаус Валерія Маштакова Media International Service вийшов на ринок Вірменії

Сейлз-хаус Media International Service розпочав роботу у Вірменії. З 1 квітня компанія продаватиме рекламу на чотирьох загальнонаціональних вірменських каналах. Про це «Детектор медіа» повідомив керівник українського офісу Media International Service, екс-гендиректор «Відео інтернешнл Україна» Валерій Маштаков.

 

У Вірменії відкрито окрему компанію, у штаті - 24 працівника. Очолює вірменський Media International Service Тигран Сафарян, який у минулому керував компанією «Телемедіаконтроль», що займається телевимірюваннями у Вірменії. Радниками топ-менеджерів вірменського сейлз-хаусу є Валерій Маштаков і Дмитро Соколинський (у минулому - маркетинг-директор «Відео інтернешнл Україна»). Засновників компанії пан Маштаков не розголошує з міркувань комерційної таємниці.

 

Media International Service отримала право на ексклюзивні продажі реклами на чотирьох загальнонаціональних комерційних вірменських телеканалах: «Армения ТВ» (інформаційно-розважальний телеканал, частка аудиторії становить 23,1% за аудиторією 18+), «Шант ТВ» (телеканал для сімейного перегляду, частка - 13,5% за 18+), АТВ (розважальний телеканал, орієнтований на молоду аудиторію, частка - 3,8% за 18+), «АрмНьюз» (інформаційно-новинний телеканал, частка - 1,4% за 18+).

 

За словами пана Маштакова, тривалий час телеканали Вірменії реалізовували свої рекламні можливості самостійно. Media International Service - перший зовнішній сейлз-хаус у Вірменії.

 

«Рекламний ринок Вірменії давно потребував сучасних технологічних продажів телереклами. Саме такі продажі Media International Service зміг запропонувати ринку. Дотепер, незважаючи на наявність вимірювань у піплметричній панелі, телереклама продавалася по хвилинах. З 1 квітня Media International Service запроваджує продажі реклами по GRP», - повідомив пан Маштаков.

 

 

 Валерій Маштаков під час презентації сейлз-хаусу у Вірменії

 

Вірменія стала другою країною після України, де розпочав роботу Media International Service. Компанія розглядає можливості відкриття офісів ще в декількох країнах у 2013 році.

 

Нагадаємо, в Україні Media International Service у 2013 році продає рекламу на восьми нішевих каналах: TBі, «24», Maxxi-TV, «Малятко-ТБ», «Еко-ТВ», Music Box, «Гумор-ТБ» і UBR. Компанія була створена в Україні в грудні 2012 року після закриття українського підрозділу «Відео інтернешнл» через незадовільні фінансові показники.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8985
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду