detector.media
27.03.2013 10:58
Сейлз-хаус Валерія Маштакова Media International Service вийшов на ринок Вірменії
Сейлз-хаус Валерія Маштакова Media International Service вийшов на ринок Вірменії
З 1 квітня продаватиме рекламу на чотирьох загальнонаціональних вірменських телеканалах

Сейлз-хаус Media International Service розпочав роботу у Вірменії. З 1 квітня компанія продаватиме рекламу на чотирьох загальнонаціональних вірменських каналах. Про це «Детектор медіа» повідомив керівник українського офісу Media International Service, екс-гендиректор «Відео інтернешнл Україна» Валерій Маштаков.

 

У Вірменії відкрито окрему компанію, у штаті - 24 працівника. Очолює вірменський Media International Service Тигран Сафарян, який у минулому керував компанією «Телемедіаконтроль», що займається телевимірюваннями у Вірменії. Радниками топ-менеджерів вірменського сейлз-хаусу є Валерій Маштаков і Дмитро Соколинський (у минулому - маркетинг-директор «Відео інтернешнл Україна»). Засновників компанії пан Маштаков не розголошує з міркувань комерційної таємниці.

 

Media International Service отримала право на ексклюзивні продажі реклами на чотирьох загальнонаціональних комерційних вірменських телеканалах: «Армения ТВ» (інформаційно-розважальний телеканал, частка аудиторії становить 23,1% за аудиторією 18+), «Шант ТВ» (телеканал для сімейного перегляду, частка - 13,5% за 18+), АТВ (розважальний телеканал, орієнтований на молоду аудиторію, частка - 3,8% за 18+), «АрмНьюз» (інформаційно-новинний телеканал, частка - 1,4% за 18+).

 

За словами пана Маштакова, тривалий час телеканали Вірменії реалізовували свої рекламні можливості самостійно. Media International Service - перший зовнішній сейлз-хаус у Вірменії.

 

«Рекламний ринок Вірменії давно потребував сучасних технологічних продажів телереклами. Саме такі продажі Media International Service зміг запропонувати ринку. Дотепер, незважаючи на наявність вимірювань у піплметричній панелі, телереклама продавалася по хвилинах. З 1 квітня Media International Service запроваджує продажі реклами по GRP», - повідомив пан Маштаков.

 

 

 Валерій Маштаков під час презентації сейлз-хаусу у Вірменії

 

Вірменія стала другою країною після України, де розпочав роботу Media International Service. Компанія розглядає можливості відкриття офісів ще в декількох країнах у 2013 році.

 

Нагадаємо, в Україні Media International Service у 2013 році продає рекламу на восьми нішевих каналах: TBі, «24», Maxxi-TV, «Малятко-ТБ», «Еко-ТВ», Music Box, «Гумор-ТБ» і UBR. Компанія була створена в Україні в грудні 2012 року після закриття українського підрозділу «Відео інтернешнл» через незадовільні фінансові показники.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY