Нацрада оголосила  два нові конкурси на мовлення

Нацрада оголосила два нові конкурси на мовлення

9 Серпня 2024
851
9 Серпня 2024
11:21

Нацрада оголосила два нові конкурси на мовлення

851
Один з них у регіональному мультиплексі «Зеонбуду».
Нацрада оголосила  два нові конкурси на мовлення
Нацрада оголосила  два нові конкурси на мовлення

Національна рала з питань телебачення та радіомовлення оголосила два  конкурси на телевізійне та радіомовлення в Полтавській та Вінницькій областях. Таке рішення 8 серпня регулятор ухвалив на своєму засіданні.

Перший конкурс оголошений для мовлення місцевої/регіональної територіальної категорії в Полтавській області в ефірній багатоканальній електронній комунікаційної мережі МХ-5 (стандарт DVB-T2 (MPEG-4)). На конкурс запропоновані 9 програм у 9 населених пунктах Полтавщини.

 Другий конкурс оголошений на частоту 68,12 МГц у с. Яришівці Вінницької області.

Умови конкурсів незабаром будуть оприлюднені на сайті Національної ради.

Нагадаємо, на останньому конкурсі, який регулятор провів 8 серпня на вільні місця в  державному мультиплексі МХ-7,  перемогли «Megogo Спорт» та «Інтер Україна». 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
851
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду