Нацрада оголосила два нові конкурси

Нацрада оголосила два нові конкурси

30 Травня 2024
895
30 Травня 2024
12:56

Нацрада оголосила два нові конкурси

895
Конкурси оголошені для розвитку місцевих, регіональних та загальнонаціональних мереж.
Нацрада оголосила два нові конкурси
Нацрада оголосила два нові конкурси

Національна рада з питань телебачення та радіомовлення оголосила два конкурси на отримання ліцензії на мовлення з використанням радіочастотного спектра на вільних радіоканалах: для розвитку місцевих/регіональних та загальнонаціональних мереж. Таке рішення регулятор ухвалив на засіданні 30 травня.

Перший конкурс оголошений на частотах у Дніпропетровській, Закарпатській, Миколаївській, Хмельницькій областях. Умови: мовлення 24 години на добу, інформаційні програми з місцевою та регіональною тематикою. Заяви можна подавати до 1 серпня.

Другий, конкурс — для розвитку загальнонаціональних мереж — оголошений на частоти в містах Вінницької, Дніпропетровської, Закарпатської, Одеської, Миколаївської області. Умови: мовлення 24 години на добу, обсяг пісень українською мовою не менше 45%.

Заяви можна подавати до 8 серпня.

Нагадаємо, 25 квітня Нацрада оголосила конкурс на два вільні канали в державному мультиплексі МХ-7.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
895
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду