StarLightMedia запускає новий канал «Супермама»

StarLightMedia запускає новий канал «Супермама»

7 Березня 2024
106390
7 Березня 2024
16:16

StarLightMedia запускає новий канал «Супермама»

106390
Мовник уже зареєструвався в регулятора.
StarLightMedia запускає новий канал «Супермама»
StarLightMedia запускає новий канал «Супермама»

Національна рада з питань телебачення та радіомовлення  зареєструвала новий канал «Супермама» (юридична особа — ТОВ «Телеканал СТБ»). Таке рішення регулятор ухвалив на засіданні 7 березня.

Телеканал планує мовити за технологією ОТТ.

Керівник та операційний директор підрозділу Pay TV медіагрупи Віталій Сперкач в інтерв'ю «Детектору медіа» розказував про намір запустити нові телеканали.

За його словами, компанія зараз націлена на різні напрямки розвитку бізнесу: це і платне телебачення, і FAST-канали, які цікавлять ОТТ-ринок як в Україні, так і в світі. «ICTV серіали», який у січні 2024 року  зареєструвався в Національній раді з питань телебачення та радіомовлення, — це канал саме для ОТТ-сервісів. Надалі група планує розширення.

«Детектор медіа» звернувся до пресслужби медіагрупи, щоб дізнатись подробиці про новий канал.

Нагадаємо, торік ТОВ «Телеканал СТБ» зареєструвало телеканал з логотипом «Твій серіал», який восени 2023 року отримав ліцензію в мультиплексі «Зеонбуду».

Ілюстрація: StarLight Media

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
106390
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Ольга
49 дн. тому
СуперМама -- шоу для свідомих, цінуючих себе, пристойних українців, які знають, що таке self-love. Героїні шоу -- це чудовий взірець для наслідування. Українським жінкам, небінарним чи цисґендерним також, треба брати приклад та, наприклад, ставати коучинями з self-development або personal growth (якщо хтось не знає англійської, то це "саморозвиток" та "персональний зріст"). Не розумію, як можна працювати якимись бухгалтершами в райцентрах на мінімалку, хахаха. Тому дякую “Старлайт Мідіе“ за те, що створили окремий канал для просування цього шоу. Happy International Women's Day, ya'll guys!
Маріанна
49 дн. тому
Це найкраща новина цього року! Нарешті відбудеться відродження телебачення!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду