Megogo скасував реєстрацію  свого каналу «УПЛ ТБ» в Нацраді

Megogo скасував реєстрацію свого каналу «УПЛ ТБ» в Нацраді

16 Листопада 2023
2220
16 Листопада 2023
13:02

Megogo скасував реєстрацію свого каналу «УПЛ ТБ» в Нацраді

2220
У компанії змінились плани.
Megogo скасував реєстрацію  свого каналу «УПЛ ТБ» в Нацраді
Megogo скасував реєстрацію  свого каналу «УПЛ ТБ» в Нацраді

Національна рада з питань телебачення та радіомовлення на прохання компанії ТОВ «Мегого» скасувала реєстрацію каналу з логотипом «УПЛ ТБ». Таке рішення регулятор ухвалив на своєму засіданні 16 листопада.

На запитання заступника голови Нацради Олега Черниша, з чим пов’язані ці зміни, представник компанії відповів: «Важкі часи. Ми фокусуватимемо представників, які залучені, на існуючі канали. І  поки що не будемо робити УПЛ ТБ. Ми були технічним партнером, і зараз у нас змінились плани». На запитання, чи буде показувати сервіс і надалі матчі Української прем’єр-ліги, він відповів, що «поки що сервіс показує окремі матчі».

Як уже повідомляв «Детектор медіа»,  31 серпня Національна рада зареєструвала кілька лінійних медіа Megogo, серед них «УПЛ ТБ». 14 вересня Нацрада зареєструвала лінійне медіа ТОВ «УПЛ ТБ» з міста Винники Львівської області, яке також  планує мовити за технологіями ОТТ/IPTV і виходитиме під логотипом UPL TV. Представник медіа розказав, що канал має намір транслювати матчі клубів зі Львова та Ужгорода, веде перемовини з іншими клубами.

Заступник голови Нацради Олег Черниш цікавився, чи має стосунок компанія до каналу «УПЛ ТБ», який під час минулого засідання зареєстрував медіасервіс Megogo. Представник компанії розказав, що UPL TV діє окремо, вже зареєструвало патент на назву і сподівається стати популярнішим за конкурентів.

Нагадаємо, як уже писав «Детектор медіа», представники 12 клубів Української прем’єр-ліги вирішили, що готові співпрацювати з ОТТ-сервісами щодо трансляцій матчів Чемпіонату України сезону 2023/24. Серед них: Megogo, «Київстар ТБ», Sweet TV, Vodafone TV, Setanta Sports тощо. Матчі на «початковому етапі» показуватимуть безкоштовно. Права на матчі решти чотирьох клубів УПЛ: «Динамо», «Дніпра-1», «Зорі» та  «Руху», — залишились у них, і вони реалізуватимуть їх самостійно. У минулому сезоні матчі цих клубів виходили на каналах групи «1+1».

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2220
Читайте також
26.10.2023 13:38
Наталія Данькова
«Детектор медіа»
4 340
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду