На каналі «1+1 Україна» покажуть премʼєру нового проєкту «Мосейчук+»

На каналі «1+1 Україна» покажуть премʼєру нового проєкту «Мосейчук+»

17 Травня 2023
1781
17 Травня 2023
18:30

На каналі «1+1 Україна» покажуть премʼєру нового проєкту «Мосейчук+»

1781
У рамках програми Наталія Мосейчук спілкуватиметься з людьми, «які впливають на долю нашої країни та своїми вчинками рухають країну вперед та визначають її майбутнє».
На каналі «1+1 Україна» покажуть премʼєру нового проєкту «Мосейчук+»
На каналі «1+1 Україна» покажуть премʼєру нового проєкту «Мосейчук+»

Невдовзі на телеканалі «1+1 Україна» відбудеться прем’єра авторського проєкту ведучої Наталії Мосейчук  «Мосейчук+». Про це повідомила пресслужба «1+1 media».

У рамках програми ведуча спілкуватиметься з людьми, «які впливають на долю нашої країни та своїми вчинками рухають країну вперед та визначають її майбутнє». Герої розкажуть, як вони переживають війну і трансформацію України, які складні рішення доводиться ухвалювати і, зрештою, яким бачать майбутнє нашої держави.

«З командою ми почали працювати над телевізійним проєктом, в центрі якого ми — всі, хто готовий засукати рукава і відбудовувати, хто здатен чути іншого, хто наважиться на нові проєкти, хто живе майбутнім, хто відданий інтересам держави і своїх людей, хто ризикував і поклав здоров’я заради інших, хто має бачення і волю створювати, хто торкається сердець і душ.

Я хочу показати, скільки таких неймовірних людей, хочу, щоб вони захопили решту своїми цінностями, своїм лідерством. Щоб було менше непорозумінь та розгубленості, натомість більше впевненості у новому шляху. Важливо, щоб однодумці об’єдналися. Важливо, щоб світлі люли знайшлися. "Мосейчук+" — моя нова робота, я вірю, що вона знайде своїх людей», — розповіла ведуча проєкту. 

Нагадаємо, у березні минулого року телеведуча «1+1» Наталія Мосейчук спільно з командою програми «Право на владу» запустила ютуб-канал. Відеоблогерка публікує ексклюзивні коментарі, запрошує експертів.

Нещодавно Наталія Мосейчук звинуватила члена наглядової ради Суспільного Віктора Бобиренка в поширенні фейків. За її словами, Бобиренко в дописі на власній сторінці у фейсбуку залишив коментар щодо неї, дозволивши собі неприйнятні як для державного службовця та члена наглядової ради речі. Коментар з’явився як відповідь на запитання однієї з дописувачок під дописом члена наглядової ради, мовляв, якої він думки про Мосейчук, яка назвала Суми містом бидла. 

Фото: пресслужба «1+1 media»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1781
Читайте також
08.08.2023 11:00
Марія Спалєк
«Детектор медіа»
2 354
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду