«Зеонбуд» відновив цифрове мовлення в Херсоні

«Зеонбуд» відновив цифрове мовлення в Херсоні

18 Травня 2023
3564
18 Травня 2023
14:33

«Зеонбуд» відновив цифрове мовлення в Херсоні

3564
Зараз у місті та на прилеглих територіях доступні для перегляду 10 каналів із першого мультиплексу компанії.
«Зеонбуд» відновив цифрове мовлення в Херсоні
«Зеонбуд» відновив цифрове мовлення в Херсоні

17 травня у місті Херсон і прилеглих районах  цифровий провайдер «Зеонбуд» відновив мовлення цифрового телебачення. Про це повідомляє пресслужба компанії.

Відступаючи, окупанти знищили одну з будівель телецентру в Херсоні та трансформаторну підстанцію. Через це не відновлювалося мовлення в самому місті.

«Зеонбуд» установив передавач потужністю 500 Вт, приймальну та передавальну антени.

Це дало змогу почати трансляцію українських телеканалів у першому мультиплексі МХ1. У ньому доступні десять телеканалів: «Суспільне. Перший», «Рада», «1+1», «Суспільне. Культура», IСTV, СТБ, «Інтер», УНІАН, «Бігуді», «Армія ТБ».  

Нагадаємо, у перші дні після звільнення Херсона в листопаді 2022 року Держспецзв’язку повідомила про відновлення  трансляції українських каналів на Херсонщині. Тоді Суспільне було доступне жителям Херсонщини в цифровому форматі Т2 на 31 каналі. Фахівці Концерну РРТ за кілька днів до звільнення правобережжя Херсонської області встановили передавач потужністю 4 кВт у Миколаївській області неподалік від наявної тоді лінії розмежування.

Фото: Ukrtvr

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3564
Читайте також
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Volodumur
315 дн. тому
Один український та 17 кацапських
Olexandr
315 дн. тому
Немае в Херсоні ні яких Украінських каналів єфірного телебачення на 18.05. 2023 р. 21.05 Київського часу! Прочитав статтю і перенастроїв свій телевізор - в єфірі 17+3 каналів російського телебачення і жодного українського каналу... Не стаття, а дезінформація...
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду